lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds 4

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 23 July, 2021.

Huawei AI Life

 
Asa cum va spuneam, aplicatia AI Life ne permite personalizarea fiecarui detaliu, precum si realizarea update-ului de firmware. De altfel, chiar si in cazul castilor testate de noi, primul ecran care ne-a intampinat dupa ce am instalat aplicatia a fost cel de update.

Practic, in aplicatie putem monitoriza atat starea de incarcare a castilor, cat si a cutiei de incarcare, putem invata cum sa folosim castile, fiind inclus si un mic tutorial in acest sens, putem activa sau dezactiva functia de noise cancelling, putem opta pentru doua moduri de functionare in cazul acesteia – cosy si general, putem opta pentru SQ sau HQ in cazul calitatii sunetului captat de microfon si putem porni sau opri functiile wear detection, respectiv dual connection.

Cu ajutorul functiei dual connection, castile pot fi conectate la doua dispozitive, indiferent de brand, iar noi putem comuta intre ele. De asemenea, castile pot functiona independent, adica putem utiliza o singura casca (dreapta sau stanga) daca dorim acest lucru.

Evident, in cazul telefoanelor Huawei (EMUI 10.1 sau HarmonyOS) imperecherea se realizeaza instantaneu, castile cautand telefonul. Nu vom avea insa probleme nici in cazul in care utilizam smartphone-uri de la alte brand-uri, imperecherea realizandu-se rapid si fara probleme.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Huawei FreeBuds 4

Lasa-ne un comentariu: