lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds Pro & Huawei FreeBuds 3i

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 26 November, 2020.

Huawei FreeBuds Pro

 
Anul acesta a fost cu siguranta ciudat si poate tocmai de aceea consumul de electronice a crescut semnificativ. De la nevoia achizitionarii unui PC, au unui notebook, sau a unei camere web, pentru munca, in cazul adultilor, sau pentru scoala, in cazul celor mici, pana la satisfacerea unor nevoi ludice prin achizitia de produse noi, dedicate consumului de material multimedia sau jocuri, nu exista segment de piata in IT&C care sa nu fi explodat in acest an.

Evident, producatorii au sesizat aceste aspecte si au pornit o campanie intensa de lansari, conferinte si evenimente online, pentru a capitaliza de pe urma unui an care nu promitea nimic bun si totusi, din punct de vedere al vanzarilor, a adus mai multa cerere decat s-ar fi asteptat majoritatea analistilor.

Drept urmare, am vazut produse noi de toate felurile, de la titratele procesoare, placi video sau smartphone-uri si pana la televizoare, purificatoare de aer, console, birouri de gaming si in principiu orice are legatura cu spatiul in care traim. In fond, pentru multi, anul 2020 a fost anul in care au stat cel mai mult acasa.

Piata castilor fara fir nu a facut exceptie de la aceasta regula, majoritatea producatorilor lansand mai multe modele anul acesta. In fond, chiar daca nu iesi din casa, pentru conferinte tot ai nevoie de casti si microfon. De ce sa nu folosesti o pereche de casti wireless, in acest caz?

Ei bine, printre producatorii care au lansat mai multe modele de casti anul acesta se numara si Huawei, iar modelele care ne-au atras atentia sunt Huawei FreeBuds 3i, un model mainstream cu un bun raport calitate / pret, respectiv Huawei FreeBuds Pro, varful de gama proaspat lansat al producatorului asiatic.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: