lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds 4

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 23 July, 2021.

Prezentare

 

Huawei FreeBuds 4 utilizeaza o cutie de transport in format circular, aceasta fiind echipata cu un led de stare, un buton pentru imperechere rapida si un conector USB-C. Castile au un design clasic, de care mie sincer mi-a fost dor. Am crescut cu ear-buds, utilizez in fiecare zi ear-buds si oricat de bine ar izola castile in-ear zgomotele exterioare, datorita membranei de silicon, personal raman adeptul formei clasice, din ce in ce mai rar intalnita in zilele noastre, motiv pentru care Huawei FreeBuds 4 au fost imediat pe placul meu.

Mai ales ca se aseaza perfect la mine in ureche, ca si cum ar fi fost intotdeuna acolo, iar modul de control imi este deja cunoscut de la AirPods-urile pe care le utilizez zilnic. La fel ca si in cazul acestora, chipset-ul si antena Bluetooth sunt pozitionate in codita castilor, lasand astfel suficient spatiu pentru difuzor si incinta de rezonanta, insa controlul este ceva mai avansat.

Astfel, pe langa dublu tap pentru play/pauza, raspuns sau incheiat convorbire, in acest caz avem de-a face si cu swipe, pentru controlul volumului, respectiv apasare prelungita, pentru activarea sau dezactivarea functiei ANC. Daca dorim sa personalizam modul in care putem controla castile, trebuie sa instalam aplicatia Huawei AI Life, insa castile pot fi utilizate fara nici un fel de probleme si fara aplicatie.

Fiind vorba despre o pereche de ear-buds, nu avem optiuni pentru ajustarea dimensiunii castilor in functie de nevoile noastre. Practic, lucrurile stau destul de simplu – Huawei FreeBuds 4 fie ti se potrivesc, fie nu. Mie personal mi s-au potrivit de minune, dar sfatul meu este sa le incercati intr-un showroom daca aveti ocazia, sau sa le achizitionati de undeva unde puteti face retur in cazul in care nu sunt potrivite pentru urechea voastra.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Huawei FreeBuds 4

Lasa-ne un comentariu: