lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds 4

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 23 July, 2021.

Huawei FreeBuds 4

 
Asa cum v-am povestit si in alte articole, Huawei au lucrat intens in ultimii doi ani la extinderea ecosistemului de produse, acestia transformandu-se incet, dar sigur, dintr-un producator de smartphone-uri intr-un producator complet de solutii digitale, in portofoliul lor gasindu-si loc, pe langa smartphone-uri si tablete, o serie intreaga de categorii noi de produse, cum ar fi notebook-urile sau router-ele, dar si de accesorii, cum ar fi ceasurile inteligente sau castile fara fir.

An de an, gigantul asiatic si-a extins portofoliul, punand accentul pe calitate si functionalitate, un bun exemplu in acest sens fiind chiar castile fara fir. Astfel, anul trecut va povesteam despre FreeBuds Pro, respectiv FreeBuds 3i, iar anul acesta ne-au incantat excelentele FreeBuds Studio, respectiv FreeBuds 4i. Paradoxal, dar pana acum noi nu am apucat sa testam categoria noastra preferata de casti TWS, mai precis ear-buds-urile veritabile, desi Huawei au avut cateva modele foarte interesante in trecut, mai precis FreeBuds 2 si 3.

Ei bine, acest lucru se schimba astazi, in momentul in care discutam despre Huawei FreeBuds 4, o pereche de ear-buds high-end, lansata cu putin timp in urma, inclusiv in Romania. Evident, discutam despre o pereche de casti moderne, echipate cu wear detection, ANC si dual connect, comercializate in Romania in momentul de fata pentru 599 RON.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Huawei FreeBuds 4

Lasa-ne un comentariu: