lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds 4

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 23 July, 2021.

Specificatii

 

 Huawei FreeBuds 4
TipWireless, Stereo
Difuzoare1 x driver 14.3mm
Acumulator30 mAh (casti)
410 mAh (docking)
ProtocolBluetooth 5.2

ConectivitateBluetooth
Incarcare prin USB-C (docking)
ControlTactil - volum, pauza, play, convorbire, ANC
Greutate2 x 4.1g
Greutate carcasa38 g
Timp incarcare60 min (casti)

60 min (cutie)
Autonomie2.5/14h

4/22h
Dimensiuni41.4 x 18.5 x 16,8 mm
Dimensiuni carcasa58 x 21.2 mm
ExtraANC

Rezistenta intemperiiIPX4
Pret599 RON

 

Huawei FreeBuds 4 este un headset bluetooth in-ear, echipat cu 1 driver dinamic de 14.3mm diametru per casca. Producatorul specifica suportul pentru Bluetooth 5.2, precum si prezenta tehnologiei ANC, bazata pe doua microfoane externe, prezente pe fiecare casca.

Cutia pentru transport este echipata cu un acumulator de 410 mAh, fiecare casca fiind echipata cu un acumulator de 30mAh. Autonomia masurata pentru redare audio este de 4 ore cu functia ANC dezactivata, respectiv 2.5 ore cu functia ANC activa, in timp ce cutia de incarcare si transport asigura un minim de 5 incarcari complete.

Castile sunt compatibile atat cu HarmonyOS, cat si cu Android si iOS, controlul principalelor functii (ANC, Play/Pause, Answer/End, Volum) fiind realizat in mod tactil, cu ajutorul senzorilor capacitivi dispusi pe fiecare casca. Desigur, pentru a personaliza in detaliu fiecare aspect, sau pentru a actualiza firmware-ul, putem instala aplicatia AI Life, insa acest lucru nu este neaparat necesar, daca nu ne dorim asta.

Nu in ultimul rand, Huawei FreeBuds 4 sunt rezistente la intemperii, fiind certificate IPX4. Cu alte cuvinte, le puteti purta in timpul activitatilor sportive intense fara sa va faceti griji pentru integritatea lor fizica.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Huawei FreeBuds 4

Lasa-ne un comentariu: