lab501.ro

Review – Samsung Galaxy S20

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 April, 2020.

Camera – imagini

 
In momentul in care vedem in titlu cuvintele “Samsung” si “Galaxy”, urmate de un S, este cat se poate de clar ca avem de-a face cu una dintre cele mai performante camere de pe piata, iar S20 nu face nici o exceptie de la aceasta regula. Deoarece l-am testat in aceeasi perioada cu P40 Pro, veti regasi aceleasi scene in ambele review-uri, deci comparatia este usor de realizat. Trebuie totusi sa nu uitam ca S20 ar trebui comparat cu P40, P40 Pro avand un alt concurent, mai precis S20 Ultra.

Chiar si asa, cei de la Samsung reusesc sa ne impresioneze inca odata cu un shooter de exceptie, care produce imagini impecabile indiferent de situatie, reproducerea culorilor si latitudinea de expunere fiind excelente. Si acolo unde concurenta ofera ceva in plus, de exemplu zoom optic 5x fata de 3x, cu cat este echipat S20, Samsung compenseaza pe deplin la alte capitole, de exemplu un ultra-wide cu adevarat ultra-wide. Similar, acolo unde vedem un super slow-mo cu mii de cadre pe secunda, Samsung compenseaza prin prezenta posibilitatii de a inregistra material video 8K, rezervata in momentul de fata pentru un numar extrem de redus de modele.

Samsung au experienta, au posibilitati ridicate de a investi in R&D, iar asta se vede, mezinul gamei S20 exceland din plin la capitolul camera, chiar daca fratii mai mari sunt dotati cu senzori de profunzime 3D, in cazul lui S20+, respectiv senzori uriasi, in cazul lui S20 Ultra. Samsung Galaxy S20 este unul dintre cele mai bune shooter-e de pe piata, iar asta se vede clar in orice conditii.

 

 

Camera – video

 

 

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Samsung Galaxy S20

 1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

  Eu as fi preferat un zoom optic mai mare. 8K ma lasa rece, nu folosesc nici macar 4K. Personal consider 8K aceeasi vrajeala de marketing ca si 3D

 2. Cristian G a scris pe:

  In sfarsit ! Greu a mai venit la tine micutul 120 Hz

 3. Cristian G a scris pe:

  Mi-a placut poza cu voi 2 cu mastile puse. Ce te faci cu barba ? Masca M20 Ultra o fi aparut ?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Barba se spala man…cu apa si sapun :)

 5. Dor a scris pe:

  Hehe, au ieșit mascații!

  Amu, dacă telefoanele din categoria “formula 1” au 120 Hz, sper să nu mai dureze mult să apară și pe cele mai de jos, sub 1500 lei…

Lasa-ne un comentariu: