lab501.ro

Review – Samsung Galaxy S20

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 April, 2020.

Samsung EP-N5200 Wireless Charger

 
Si daca tot am discutam despre acumulator si despre autonomie, trebuie sa mentionez inca odata faptul ca Galaxy S20 suporta fast charging impreuna cu un alimentator de 25W, cum este cel inclus in pachet, respectiv Fast Qi/PMA wireless charging impreuna cu un pad de 15W. Acesta nu este inclus in pachet, insa cei de la Samsung ofera mai multe variante, una dintre ele fiind Samsung EP-N5200 Wireless Charger, disponibila in magazinele din Romania pentru ~249 RON.

Samsung EP-N5200 Wireless Charger este un stand pe care putem pozitiona telefonul vertical sau orizontal – practic putem incarca telefonul in timp ce ne uitam la un film. Nu in ultimul rand, in interiorul stand-ului gasim o solutie activa de racire, mai precis un ventilator, care se asigura ca telefonul nostru nu se va incinge prea tare in timpul incarcarii.

Utilizand adaptorul de 25W inclus in pachet, Galaxy S20 se incarca pana la 60% in 30 de minute, in timp ce cu ajutorul incarcatorului wireless ajungem la ~45% in 30 de minute, de la 1%, ceea ce este destul de impresionant din punctul meu de vedere.
 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Samsung Galaxy S20

 1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

  Eu as fi preferat un zoom optic mai mare. 8K ma lasa rece, nu folosesc nici macar 4K. Personal consider 8K aceeasi vrajeala de marketing ca si 3D

 2. Cristian G a scris pe:

  In sfarsit ! Greu a mai venit la tine micutul 120 Hz

 3. Cristian G a scris pe:

  Mi-a placut poza cu voi 2 cu mastile puse. Ce te faci cu barba ? Masca M20 Ultra o fi aparut ?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Barba se spala man…cu apa si sapun :)

 5. Dor a scris pe:

  Hehe, au ieșit mascații!

  Amu, dacă telefoanele din categoria “formula 1” au 120 Hz, sper să nu mai dureze mult să apară și pe cele mai de jos, sub 1500 lei…

Lasa-ne un comentariu: