lab501.ro

Review – Samsung Galaxy S20

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 April, 2020.

Autonomie

 

Asa cum stiti, testam autonomia atat cu ajutorul testelor sintetice, cat si in practica. Primul scenariu testat este intotdeauna cel in care folosim device-ul in mod normal: ascultam muzica, ne uitam la videoclipuri pe Youtube, ne jucam, stam destul de mult pe net, utilizam aplicatiile de social media (G+, Facebook) si nu in ultimul rand folosim camera foto/video, toate acestea cu luminozitatea display-ului setata la 100%. Desi acest scenariu are un nivel de repetabilitate egal cu zero, el este totusi relevant pentru utilizatori, deoarece fiecare isi cumpara device-ul pentru a-l utiliza, nu pentru a rula teste sintetice de baterie.

Al doilea scenariu este cel in care folosim aplicatia LAB501 Battery Life pentru a testa autonomia in doua situatii cu un nivel foarte ridicat de repetabilitate, mai precis rularea unui film 720p, respectiv rularea unei secvente 3D integrate. Testele realizate cu ajutorul aplicatiei sunt efectuate fara SIM-uri, cu luminozitatea ecranului setata la maxim si conexiunea wireless activa. Aceste teste ne permit sa realizam o comparatie in acelasi sistem de referinta intre telefoane, insa nu sunt neaparat reprezentative pentru utilizarea zilnica.

Capitolul unde S20 nu straluceste asa cum o fac alte varfuri de gama lansate in aceasta perioada este autonomia, Samsung Galaxy S20 inregistrand rezultate similare cu Galaxy S10, semnificativ mai scazute decat ceea ce vedem in cazul lui P40 Pro, de exemplu. Pe de alta parte, trebuie sa tinem cont ca S20 este echipat cu un acumulator de 4000 mAh, S20+ avand un acumulator de 4500 mAh, in timp ce S20 Ultra este dotat cu un acumulator de 5000 mAh. Drept urmare, este posibil ca autonomia lui S20 Ultra sa fie in ton cu ceea ce am vazut in ograda altor producatori.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Samsung Galaxy S20

  1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

    Eu as fi preferat un zoom optic mai mare. 8K ma lasa rece, nu folosesc nici macar 4K. Personal consider 8K aceeasi vrajeala de marketing ca si 3D

  2. Cristian G a scris pe:

    In sfarsit ! Greu a mai venit la tine micutul 120 Hz

  3. Cristian G a scris pe:

    Mi-a placut poza cu voi 2 cu mastile puse. Ce te faci cu barba ? Masca M20 Ultra o fi aparut ?

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Barba se spala man…cu apa si sapun :)

  5. Dor a scris pe:

    Hehe, au ieșit mascații!

    Amu, dacă telefoanele din categoria “formula 1” au 120 Hz, sper să nu mai dureze mult să apară și pe cele mai de jos, sub 1500 lei…

Lasa-ne un comentariu: