lab501.ro

Review – Samsung Galaxy S20

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 April, 2020.

Camera – Meniu

 
Si meniul camerei este similar cu ceea ce vedeam in cazul lui Galaxy S10, ceea ce este un lucru bun. Practic, daca ai folosit un telefon Samsung in ultimii ani, te vei simti ca acasa utilizand camera de pe S20, care este de altfel foarte rapida, acelasi lucru fiind valabil si in cazul accesului la cele mai importante functii, chiar din meniul principal.

Fata de meniul lui Galaxy S10, au disparut din stanga scurtaturile catre Bixby Vision si AR Emoji, insa a aparut un nou buton, mai precis motion photo. In continuare avem acces la cele mai importante setari in modul Pro, inclusiv selectia diafragmei, iar pasionatii de efecte speciale au la dispozitie functiile Slow Motion, Super Slo-mo, Hyperlapse sau Live Focus.

O mare diferenta fata de Galaxy S10 este posibilitatea de a captura material video 8K cu 24 de cadre pe secunda, ceea ce nu este chiar la indemana oricui – P40 Pro, de exemplu, nu ofera aceasta optiune.
 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Samsung Galaxy S20

 1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

  Eu as fi preferat un zoom optic mai mare. 8K ma lasa rece, nu folosesc nici macar 4K. Personal consider 8K aceeasi vrajeala de marketing ca si 3D

 2. Cristian G a scris pe:

  In sfarsit ! Greu a mai venit la tine micutul 120 Hz

 3. Cristian G a scris pe:

  Mi-a placut poza cu voi 2 cu mastile puse. Ce te faci cu barba ? Masca M20 Ultra o fi aparut ?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Barba se spala man…cu apa si sapun :)

 5. Dor a scris pe:

  Hehe, au ieșit mascații!

  Amu, dacă telefoanele din categoria “formula 1” au 120 Hz, sper să nu mai dureze mult să apară și pe cele mai de jos, sub 1500 lei…

Lasa-ne un comentariu: