lab501.ro

Review – Samsung Galaxy S20

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 April, 2020.

Concluzii

 
Paradoxal, dar intr-o lume in care varfurile de gama sunt din ce in ce mai mari, aspect care pe mine personal nu ma deranjeaza, Samsung Galaxy S20 poate fi considerat unul dintre putinele varfuri de gama compacte, care ofera putere de calcul si o camera de top, intr-un format comod pentru toata lumea, fara a soca prin design.

Practic, cei de la Samsung cunosc foarte bine reteta succesului, iar Galaxy S20 este o rafinare a unei retete de succes, cu o camera si mai puternica, un display si mai performant si un chipset de ultima generatie, incorporate intr-un design binecunoscut, indragit si comod.

Desigur, nu apreciez lipsa conectorului audio, iar autonomia ar fi putut fi ceva mai buna in cazul lui S20, insa cu exceptia acestor doua aspecte imi este greu sa gasesc alte puncte slabe. Da, versiunea echipata cu chipset Snapdragon este posibil sa fie mai puternica, ba chiar si sa ofere o autonomie mai ridicata.

Insa acest lucru era valabil si in cazul altor generatii de Galaxy S si asta nu i-a impedicat pe cei de la Samsung sa devina cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, seria Galaxy S fiind de altfel printre cele mai indragite.

Si in conditiile in care principalul competitor Android a pierdut accesul la serviciile Google anul trecut si in acest fel si o parte dintre potentialii clienti, s-ar parea ca pentru prima data in multi ani, regula celor doi nu se mai aplica, iar Samsung au si mai mult loc pentru a isi extinde hegemonia.

Daca publicul se va orienta catre Samsung sau catre competitorii de la Xiaomi, OPPO sau OnePlus, ramane de vazut. Cert este ca Samsung sunt mai puternici pe pozitii ca niciodata, iar seria Galaxy S20 reflecta pe deplin acest lucru.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Samsung Galaxy S20

 1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

  Eu as fi preferat un zoom optic mai mare. 8K ma lasa rece, nu folosesc nici macar 4K. Personal consider 8K aceeasi vrajeala de marketing ca si 3D

 2. Cristian G a scris pe:

  In sfarsit ! Greu a mai venit la tine micutul 120 Hz

 3. Cristian G a scris pe:

  Mi-a placut poza cu voi 2 cu mastile puse. Ce te faci cu barba ? Masca M20 Ultra o fi aparut ?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Barba se spala man…cu apa si sapun :)

 5. Dor a scris pe:

  Hehe, au ieșit mascații!

  Amu, dacă telefoanele din categoria “formula 1” au 120 Hz, sper să nu mai dureze mult să apară și pe cele mai de jos, sub 1500 lei…

Lasa-ne un comentariu: