lab501.ro

Review – Samsung Galaxy S20

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 April, 2020.

Constructie si dotari

 
Design-ul este similar cu ceea ce vedeam anul trecut in cazul lui S10, producatorul trecand insa la raportul 20:9 – o modificare greu de observat cu ochiul liber. Cert este ca Samsung Galaxy S20 este o prezenta familiara, ca un prieten vechi pe care nu l-am mai vazut de mult si care intre timp a mers putin la sala si si-a schimbat coafura. Si nu as vrea sa ma intelegeti gresit cand spun asta, eu nu am fost niciodata adeptului modificarilor aduse doar de dragul modificarii, drept urmare consider ca Samsung au facut o alegere buna pastrand acelasi tip de design binecunoscut, care s-a bucurat de un real succes.

Avem de-a face cu un telefon subtire, elegant, chiar finut as putea spune, infinity display-ul aratand in continuare intr-un mare fel, in conditiile in care butoanele au ramas la locul lor, iar pozitionarea conectorului USB-C, langa microfonul principal si difuzorul secundar, respectiv prozitionarea tavitei SIM-urilor langa microfonul secundar, sunt la fel ca si in cazul lui S10. Si nici de aceasta data nu avem breton, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Insa, daca in cazul lui S10 pierdeam un prieten drag, adica led-ul pentru notificari, de aceasta data a venit momentul sa ne luam la revedere de la un alt prieten, adica jack-ul audio, Samsung alaturandu-se producatorilor care au inlaturat acest conector de pe telefoanele lor. How could you, Samsung… you were the chosen one!

Pe de alta parte, latura din spate arata, evident, altfel, camerele si senzorii fiind pozitionate asimetric intr-o unitate monolitica. Si chiar daca si spatele arata bine, parca mi-as fi dorit sa vad o versiune mata. Stiti voi, cum au ceilalti colegi.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Samsung Galaxy S20

 1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

  Eu as fi preferat un zoom optic mai mare. 8K ma lasa rece, nu folosesc nici macar 4K. Personal consider 8K aceeasi vrajeala de marketing ca si 3D

 2. Cristian G a scris pe:

  In sfarsit ! Greu a mai venit la tine micutul 120 Hz

 3. Cristian G a scris pe:

  Mi-a placut poza cu voi 2 cu mastile puse. Ce te faci cu barba ? Masca M20 Ultra o fi aparut ?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Barba se spala man…cu apa si sapun :)

 5. Dor a scris pe:

  Hehe, au ieșit mascații!

  Amu, dacă telefoanele din categoria “formula 1” au 120 Hz, sper să nu mai dureze mult să apară și pe cele mai de jos, sub 1500 lei…

Lasa-ne un comentariu: