lab501.ro

Review – Allview X4 Soul

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 7 February, 2017.

Software

 
Allview X4 Soul este dotat cu acelasi sistem de operare ca si telefoanele din seria X3, mai precis Android 6.0 Marshmallow, interfata fiind similara. Avem insa parte si de o serie de functii extra, cum ar fi gestures (raspunzi la telefon ducand telefonul la ureche, flip to mute, etc), precum si o serie de scurtaturii accesibile prin glisarea degetului pe senzorul de amprenta. Da, butonul home este dotat acum cu senzor de amprenta, iar glisarea dinspre o directia sau alta va aduce pe ecran bara latera cu scurtaturi, pe latura dinspre care am glisat. Daca vreti, avem la dispozitiile o parte dintre functiile prezente pe terminalele de tip Edge, fara ca ecranul sa fie curbat.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Allview X4 Soul

  1. koss a scris pe:

    Am intrat aici special pentru #selfie de 13MP cu Monstru Barbosu’.. si.. nema selfie :)) deci monstrilor nu le prea plac selfiewurile. Pacat ca nu a fost vremea frumoasa ca vedeam iar poze interzise veganilor cu carnati si fleici pe gratar .. un close up la vreun pahar de bere rece sa vedem performantele macro ale camerei :)Lansarile de telefoane iarna pe racoare sunt monotone :( Calitatea camerei foto o vezi la calitatea firului ierbii :).. din zapada cu noroi nu-ti dai seama de sharpeness si algoritmul de denoise :)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Cu stima imi pun cenusa in cap, dar slefie-urile nu se numara printre testele noastre standard. Iar lipsa pozelor interzise veganilor ma mahneste in aceeasi masura ca si pe tine :(

Lasa-ne un comentariu: