lab501.ro

Review – Allview X4 Soul

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 7 February, 2017.

Constructie si dotari

 
Perceptia se schimba in momentul in care vedem telefonul, preferabil pe viu. Da, stiu, iPhone 6, le-am comparat si eu pe viu si adevarul este ca seamana mult. In fond, diferenta intre X4 si X3, din punct de vedere al aspectului, tine de cateva detalii… margini rotunjite, spate mat, un raport usor diferit intre display si margini. Dar aceste detalii pot transforma complet experienta in utilizare, fapt pe care l-am simtit imediat.

Desi X3 Soul Plus, de exemplu, are specificatii similare, fiind pozitionat in aceeasi gama de pret, X4 arata si se simte diferit. Parca ar face parte dintr-o cu totul alta categorie de pret… Perceptie… sistem de referinta creat subliminal de catre modul in care privim produsele Apple. In momentul in care un alt telefon se apropie ca si design, dimensiuni si greutate de un produs fata de care avem o parere clara, vom atribui involuntar acestuia o parte din caracteristicile produsului de referinta. Pentru ca senzatia, in momentul in care ai telefonul in mana, este similara.

 
Constructie-01

Constructie-02

Constructie-03

Constructie-04

Constructie-05

Constructie-06

Constructie-07

Constructie-08

Constructie-09

Constructie-10

Comentarii

2 comentarii la: Review – Allview X4 Soul

  1. koss a scris pe:

    Am intrat aici special pentru #selfie de 13MP cu Monstru Barbosu’.. si.. nema selfie :)) deci monstrilor nu le prea plac selfiewurile. Pacat ca nu a fost vremea frumoasa ca vedeam iar poze interzise veganilor cu carnati si fleici pe gratar .. un close up la vreun pahar de bere rece sa vedem performantele macro ale camerei :)Lansarile de telefoane iarna pe racoare sunt monotone :( Calitatea camerei foto o vezi la calitatea firului ierbii :).. din zapada cu noroi nu-ti dai seama de sharpeness si algoritmul de denoise :)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Cu stima imi pun cenusa in cap, dar slefie-urile nu se numara printre testele noastre standard. Iar lipsa pozelor interzise veganilor ma mahneste in aceeasi masura ca si pe tine :(

Lasa-ne un comentariu: