lab501.ro

Review – Allview X4 Soul

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 7 February, 2017.

Ambalaj si accesorii

 
Ambalajul complica si mai mult lucrurile, deoarece, dincolo de cromatica diferita, forma si continutul sunt similare. Astfel, fiecare accesoriu este pozitionat in lacasul sau, in pachet fiind incluse telefonul, adaptorul la priza, cablul USB -> micro USB , un cablu OTG, un headset, precum si cheita cu ajutorul careia accesam tavita SIM-urilor.
 
Ambalaj-01

Ambalaj-02

Ambalaj-03

Comentarii

2 comentarii la: Review – Allview X4 Soul

  1. koss a scris pe:

    Am intrat aici special pentru #selfie de 13MP cu Monstru Barbosu’.. si.. nema selfie :)) deci monstrilor nu le prea plac selfiewurile. Pacat ca nu a fost vremea frumoasa ca vedeam iar poze interzise veganilor cu carnati si fleici pe gratar .. un close up la vreun pahar de bere rece sa vedem performantele macro ale camerei :)Lansarile de telefoane iarna pe racoare sunt monotone :( Calitatea camerei foto o vezi la calitatea firului ierbii :).. din zapada cu noroi nu-ti dai seama de sharpeness si algoritmul de denoise :)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Cu stima imi pun cenusa in cap, dar slefie-urile nu se numara printre testele noastre standard. Iar lipsa pozelor interzise veganilor ma mahneste in aceeasi masura ca si pe tine :(

Lasa-ne un comentariu: