lab501.ro

Review – Allview X4 Soul

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 7 February, 2017.

Display

 
O alta diferenta evidenta fata de gama X3 Soul este display-ul. Da, discutam despre aceeasi diagonala, 5.5″, respectiv aceeasi rezolutie, 1920×1080. In practica insa, este vorba despre un alt panou IPS, specificatiile producatorului fiind 500 cd/m2 nivel de alb, respectiv contrast 1000:1. In testele noastre, am masurat 560 cd/m2, iar nivelul de negru foarte scazut a avut ca efect un contrast efectiv de peste 1500:1. Ceea ce inseamna ca avem de-a face cu un display net superior celor prezente pe gama X3, atat din punct de vedere al masuratorilor cat si din punct de vedere al reproducerii culorilor, respectiv comportament in zone cu lumina ambientala puternica.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Allview X4 Soul

  1. koss a scris pe:

    Am intrat aici special pentru #selfie de 13MP cu Monstru Barbosu’.. si.. nema selfie :)) deci monstrilor nu le prea plac selfiewurile. Pacat ca nu a fost vremea frumoasa ca vedeam iar poze interzise veganilor cu carnati si fleici pe gratar .. un close up la vreun pahar de bere rece sa vedem performantele macro ale camerei :)Lansarile de telefoane iarna pe racoare sunt monotone :( Calitatea camerei foto o vezi la calitatea firului ierbii :).. din zapada cu noroi nu-ti dai seama de sharpeness si algoritmul de denoise :)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Cu stima imi pun cenusa in cap, dar slefie-urile nu se numara printre testele noastre standard. Iar lipsa pozelor interzise veganilor ma mahneste in aceeasi masura ca si pe tine :(

Lasa-ne un comentariu: