lab501.ro

iPhone 7 review – De ce sa schimbi reteta?

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 29 September, 2016.

Camera – video

 

Observatiile facute pentru captura imaginilor sunt valabile si pentru captura video. Pe timp de zi diferentele fata de iPhone 6S nu vor fi mari, cu exceptia filmarii subiectului de la foarte mare apropiere. Atunci, diafragma ceva mai deschisa a obiectivului va ajuta la separarea subiectului de fundal. Stabilizarea optica ajuta chiar mai mult in cazul videoclipurilor, intrucat poate anula tremuratul mainilor.

Comentarii

3 comentarii la: iPhone 7 review – De ce sa schimbi reteta?

 1. Razvan a scris pe:

  Am avut ocazia sa il testez.

  Este un telefon bun insa personal, sunt multumit cu iPhone 6. Atat timp cat ruleaza IOS 10 bine, nu vad nici un motiv pentru a face upgrade. 3D Touch este interesant dar nu atat de interesant, cel putin pt mine.

  In 2016, nu mai este vorba despre hardware. Performantele telefonului nu mai tin atat de mult de hardware cat de software. Sa fim sinceri, cat de avansate pot fi aplicatile pentru mobil incat sa ruleze pe mai mult de 4 GB RAM? In afara de jocuri, poate o aplicatie ca Evernote sau Whatsup sau Facebook sa ceara foarte mult?

  Cred ca limita practica a hardware-ului a fost la 2 GB RAM. Mai mult nu este necesar, cel putin acum.

  Asa ca OS-ul face diferenta, fie ca este IOS sau Android si din ce in ce mai multi oameni au adoptat un sistem similar mie. “Voi face upgrade in clipa in care nu mai este functional pe ultima versiune de IOS / Android”. Eu personal cred ca o sa folosesc iPhone 6 pana in 2018.

 2. Stefan a scris pe:

  Dar se indoaie in buzunar? :D

 3. nicugoalkeper a scris pe:

  Nu vreau sa supar pe nimeni dar doar la un pret de 2500 acest telefon este intradevar competitiv.
  Stiu ca multi cumpara de dragul de a zice am Iphone, fara sa stie ce are sub capota.
  Tot asa sunt constient ca pe de o parte IOS este cel mai stabil si bug free OS pentru telefoane, dar tot asa aduce utilizatorului multe limitari pe partea de aplicatii (multe costa). Pe de alta parte Android are mai multe buguri (ceea ce este normal pentru orice sisteme care permite o gama larga de hardware pentru a rula), insa pe partea de aplicatii sta excelent (plus partea de modare si creare de aplicatii).
  Insa ve face din Iphone 7 un pierzator este pretul, daca ar cobora mai mult la nivelul telefoanelor cu Android, ar avea mult de castigat.
  Din pacate se observa o scadere de la an la an a actiunilor de la Apple…

Lasa-ne un comentariu: