lab501.ro

Huawei Ascend W1 review

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 7 May, 2013.

Temperaturi

 

Pentru a evalua cat mai complet comoditatea in utilizare a smartphone-urilor, am folosit aceeasi metodologie de masurare a temperaturii pe care o folosim si in cazul ultrabook-urilor, adica masurarea temperaturii carcasei intr-o serie de puncte predefinite.

Astfel, pentru ecran am masurat in 5 puncte, unde F1 reprezinta coltul stanga superior, F2 reprezinta coltul dreapta superior, F3 reprezinta mijlocul tastaturii, F4 reprezinta partea din stanga a touch-pad-ului iar F5 reprezinta partea din dreapta a acestuia. De asemenea, pentru partea din spate am definit 5 puncte (S1, S2, etc), care corespund celor 4 colturi, precum si centrul suprafetei.

Masuratorile au fost realizate cu ajutorul unui termometru Voltcraft IR 260-8S de la o distanta fixa de 8cm (am folosit un distantier pentru a masura mereu de la aceeasi distanta), dupa realizarea testului de autonomie in gaming. Ascend W1 inregistreaza o temperatura maxima de 35 de grade Celsius si o medie de aproximativ 32. Cu alte cuvinte, smartphone-ul se mentine intre niste limite de temperatura care nu sunt deloc deranjante pentru utilizator, indiferent de tipul activitatii desfasurate (apel telefonic, gaming, video etc), dar se poate simti cu usurinta caldura degajata de acesta.

Temperaturi

 

Comentarii

15 comentarii la: Huawei Ascend W1 review

  1. vali a scris pe:

    Ihlades, fara a fi disrespectuos fata de articolul tau sau fata de Huawei Ascend – dar te rog transmite-i colegului Monstru: hai cu review-ul la S4!
    :)

  2. Hehehe…lucrez de ceva vreme la el dar am intarziat dintr-un motiv foarte intemeiat ;)

  3. Alex a scris pe:

    o sa fie o surpriza review-ul pentru S4, btw daca ai nevoie de varianta black te asteptam la shop crangasi :)

  4. Nege a scris pe:

    ma , va credeam oameni seriosi. cam putine grade(sau deloc)la berile alea :)

  5. Viorel a scris pe:

    Incercati si un review pt ZTE Tania , costa doar 500lei si e in categoria low end

  6. paul a scris pe:

    va rog frumos,faceti un review si la nokia lumia 620 respectiv 720;620 cel putin are aproximativ acelasi pret,deci va fi interesant

  7. Alex – va vizitez oricum :)

    Nege – invata tanarul, fii bland cu el :)

    Viorel – cu cea mai mare placere testam orice telefon interesant, numai sa il si primim la test

    pau – Lumia 620 este in plan in curand, sa mai fie si in stoc si l-am rezolvat

  8. Alex.G a scris pe:

    Motivul ala bine intemeiat, este cumva o placa video? :D

  9. Nope :)

  10. Alex.G a scris pe:

    Motivul este I9500 :))))

  11. Mihai a scris pe:

    Motivul cred ca se numeste Exynos si Qualcomm sau Cortex si Krait,sau i9500 si i9505. :)

  12. Ovidiu a scris pe:

    bun review-ul, ca de obicei, dar la pagina 6 ati scris “din pricina rezolutiei (doar HVGA la 4″)” ,iar 480×800 este WVGA

  13. Claudiu a scris pe:

    Stiu ca in articol vorbiti de un telefon cu windows phone ,dar un review la LG Optimus G aveti de gand sa faceti ?Personal ma intereseaza sa-l cumpar si m-ar ajuta un review de la voi,sa vad daca face banii sau trebuie sa ma orinetez spre altceva.

  14. Salut Claudiu, din pacate nu am primit LG Optimus G pentru review si nici nu ne-am agitat prea tare fiind un telefon de generatie anterioara. Mare parte din informatii le poti afla totusi din review-ul nostru despre Nexus 4, deoarece diferentele dintre cele doua telefoane nu sunt foarte mari.

  15. Claudiu a scris pe:

    Ok atunci , multumesc pentru raspunsul prompt.

Lasa-ne un comentariu: