lab501.ro

Google Pixel 8 Pro vs Apple iPhone 15 Pro – Partea I – Specificatii, prezentare

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 20 November, 2023.


 
In momentul in care discutam despre performanta, nu putem compara cele doua telefoane in prea multe teste, pentru ca nu exista atat de multe teste care sa suporte ambele platforme. Din acest motiv, am testat Google Pixel 8 Pro utilizand metodologia noastra clasica, in timp ce iPhone 15 Pro a fost testat in Geekbench si Wildlife Extreme.

Google Tensor G3 este un chipset performant, care se apropie destul de mult de Snapdragon 8 Gen 2, insa nu reuseste sa il intreaca in nici un test. Pe de alta parte, cel putin in testul de procesor, Apple A17 Pro obtine cele mai bune rezultate in Geekbench, in timp ce in Wildlife se pozitioneaza intre Tensor G2 si Snapdragon 8 Gen 2.

Nici unul dintre cele doua modele nu reuseste sa ne impresioneze in testele de throttling, obtinand rezultate destul de scazute in Wildlife Extreme Stress Test. In cazul lui Pixel 8 Pro putem vedea mai exact cum este afectata performanta de-a lungul a 10 minute de utilizare, folosind benchmark-ul dedicat. De altfel, senzatia mea a fost ca ambele telefoane se incalzesc uneori considerabil in timpul utilizarii intensive.
 
Apple iPhone 15 Pro
 

 
Google Pixel 8 Pro
 

Comentarii

2 comentarii la: Google Pixel 8 Pro vs Apple iPhone 15 Pro – Partea I – Specificatii, prezentare

  1. Aldea Udrescu Edwin Petrut a scris pe:

    Buna ziua!
    Daca testati camerele telefoanelor, includeti in testare si S23 Ultra.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    L-am comparat, cu generatia lui

    https://next.lab501.ro/smartphone/smartphone-photo-battle-2023-samsung-galaxy-s23-ultra-vs-xiaomi-13-pro-vs-huawei-mate-50-pro-vs-apple-iphone-14-pro-max

Lasa-ne un comentariu: