lab501.ro

Google Pixel 8 Pro vs Apple iPhone 15 Pro – Partea I – Specificatii, prezentare

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 20 November, 2023.

Software

 
Un lucru pe care l-am apreciat intotdeuna la telefoanele Apple este modul in care arata interfata cu utilizatorul, aceasta fiind plina de culoare, fiind o reala placere sa butonezi pur si simplu telefonul. Ce nu mi-a placut insa niciodata la iOS este lipsa butonului back, precum si lipsa autentificarii prin amprenta. Am gasit insa si mai multe functii pe gustul meu, cum ar fi activarea automata a WiFi-ului dimineata, in momentul in care apesi prima oara pe butonul Power.

Google Pixel 8 Pro utilizeaza Android 14 stock, oferind posibilitati avansate de personalizare pentru interfata. De asemenea, de aceasta data primim si mai multe functii AI, cum ar fi Live Translate, call screening sau transcrierea conversatiilor, o solutie care functioneaza foarte bine pentru, evident, limba engleza. Per total insa, experienta utilizarii telefonului este una familiara utilizatorilor de Android, la fel cum un utilizator de iPhone se va simti ca la el acasa pe iOS 17.1.1.

 
Apple iPhone 15 Pro
 

 
Google Pixel 8 Pro
 

Comentarii

2 comentarii la: Google Pixel 8 Pro vs Apple iPhone 15 Pro – Partea I – Specificatii, prezentare

  1. Aldea Udrescu Edwin Petrut a scris pe:

    Buna ziua!
    Daca testati camerele telefoanelor, includeti in testare si S23 Ultra.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    L-am comparat, cu generatia lui

    https://next.lab501.ro/smartphone/smartphone-photo-battle-2023-samsung-galaxy-s23-ultra-vs-xiaomi-13-pro-vs-huawei-mate-50-pro-vs-apple-iphone-14-pro-max

Lasa-ne un comentariu: