lab501.ro

Google Pixel 8 Pro vs Apple iPhone 15 Pro – Partea I – Specificatii, prezentare

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 20 November, 2023.

Constructie si dotari

 

Evident, exista diferente destul de considerabile de dimensiune si design intre cele doua modele, insa privite din fata putem spune ca se aseamana destul de mult. Pixel 8 Pro are o constructie clasica pentru un telefon high-end, fiind bazat pe un sasiu de aluminiu, flancat de doua foi de sticla Gorilla Glass Victus 2. Apple, pe de alta parte, au optat pentru un sasiu din aluminiu, o folie de sticla Ceramic Shield pe display, o folie de sticla produsa de Corning pe latura din spate, intreg ansamblul fiind inconjurat de o banda de titan.

Dispunerea butoanelor este clasica in cazul iPhone-ului, butonul de Power fiind pozitionat pe latura din dreapta, in timp ce butoanele volum +/- si butonul action sunt pozitionate pe latura din stanga, deasupra tavitei SIM-ului. Latura inferioara adaposteste microfonul principal, conectorul USB-C si difuzorul secundar, in timp ce difuzorul principal este pozitionat in rama, deasupra ecranului.

Google Pixel 8 Pro, pe de alta parte, are o dispunere atipica a butoanelor, atat butonul power, cat si butoanele volum +/- fiind pozitionate pe latura dreapta, in timp ce tavita SIM-ului este pozitionata pe latura stanga. Si insula camerelor este iesita din comun – daca in cazul iPhone 15 Pro gasim dispunerea clasica pentru Apple, Pixel 8 Pro are camerele aliniate pe orizontala, acestea iesind destul de mult in afara telefonului.

Cert este ca avem de-a face cu doua smartphone-uri premium, elegante, iPhone 15 Pro fiind mai potrivit pentru cei care cauta un telefon compact, in timp ce Pixel 8 Pro se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de un smartphone cu un ecran de dimensiuni respectabile.

 

Comentarii

2 comentarii la: Google Pixel 8 Pro vs Apple iPhone 15 Pro – Partea I – Specificatii, prezentare

  1. Aldea Udrescu Edwin Petrut a scris pe:

    Buna ziua!
    Daca testati camerele telefoanelor, includeti in testare si S23 Ultra.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    L-am comparat, cu generatia lui

    https://next.lab501.ro/smartphone/smartphone-photo-battle-2023-samsung-galaxy-s23-ultra-vs-xiaomi-13-pro-vs-huawei-mate-50-pro-vs-apple-iphone-14-pro-max

Lasa-ne un comentariu: