lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Phnom Penh 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 6 April, 2023.

Concluzii

 
Phnom Penh este orasul unde am avut parte de unele dintre cele mai spectaculoase apusuri, dar si de experiente absolut cutremuratoare. Este un oras aflat in continua crestere si dezvoltare, care mai pastreaza inca pietele traditionale, in timp ce zilnic rasar noi zgarie nori, in special in centrul orasului. Nu este un oras la fel de dezvoltat ca Saigon sau Bangkok, dar se indreapta cu pasi repezi spre statutul de metropola, iar per total experienta pe care o ai aici este unica.

Ca de fiecare data ne-am bazat pe eSIM-uri, care au functionat impecabil, dar si pe Revolut si Grab. Si daca Grab-ul functioneaza si in alte parti din Asia de Sud-Est, aici ai ocazia sa il folosesti si pentru a chema tuk-tuk-uri, in aplicatie fiind disponibile chiar trei tipuri de tuk-tuk. Iar cu exceptia transferului de la aeroport la hotel, respectiv transferului terestru catre Siem Reap, tuk-tuk-ul a fost singura metoda de transport pe care am folosit-o aici.

Mancarea este cel putin interesanta, de la tarantulele si gustarile din piata la restaurantele traditionale si pana la skybar-urile moderne. Ba chiar am incercat si KFC in Phnom Penh si trebuie sa recunosc ca este o experienta sa mananci crispy strips din pulpa de pui, cu o cu totul alta dimensiune si gust decat ce stim noi si evident cu un cu totul alt tip de sosuri.

Si uite asa, dragii monstrului, ne apropiem incet, dar sigur, de finalul periplului nostru asiatic. Desigur, dupa ce ne-am plimbat impreuna prin Bangkok, Hanoi, Phu Quoc, Saigon si Phnom Penh, ne-au mai ramas doar doua destinatii, mai precis Siem Reap si Koh Chang. Iar daca in cazul lui Koh Chang discutam despre relaxare pe o insula, la fel ca si in cazul experientei din Phu Quoc, Siem Reap se anunta a fi de departe cel mai impresionant capitol, pentru ca aici am vizitat uriasul complex Angkor Wat cu multitudinea sa de temple, unul mai spectaculos ca altul. Povestim in curand…

 
Flip4

 
Fold4

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: