lab501.ro

Review – MSI GT62VR 7RE Dominator Pro + CONCURS

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 September, 2017.


 
Asa cum spuneam, MSI GT62VR 7RE Dominator Pro este un notebook de dimensiuni mari, prin urmare exista suficient spatiu in carcasa pentru toate componentele, dar si pentru un sistem de racire solid. Astfel, procesorul este racit cu ajutorul a doua heatpipe-uri, un radiator de cupru si un ventilator centrifugal, in timp ce nucleul grafic este racit cu ajutorul a 3 heatpipe-uri combinate cu un radiator si un ventilator similar. Mai mult decat atat, cele doua suprafete de racire sunt conectate cu ajutorul unui extra heatpipe.

Am remarcat si un aspect important pentru cei preocupati de upgrade, mai precis faptul ca placa grafica nu este lipita pe PCB, putand fi schimbata ulterior cu un model mai nou, daca se doreste acest lucru si placa MXM respecta aceleasi dimensiuni. Singurul aspect care nu ma multumeste pe deplin este acumulatorul ales – cred ca era loc pentru o unitate cu o capacitate mai mare de 5225 mAh…

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – MSI GT62VR 7RE Dominator Pro + CONCURS

  1. Laurentiu Roman a scris pe:

    Cred ca premiul pt locul 4 e mai bun decat 2 si 3.

  2. Cristian a scris pe:

    Frumos un nou concurs, dar premiul de la concursul precedent, BeQuiet cand ajunge la castigatori?

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Din cate stiu eu, Cristian, de expedierea premiilor BeQuiet se ocupa chiar ei. Producatorii au obiceiul uneori sa mai intarzie, chiar si cu lunile, dar te asigur ca vei primi premiul.

Lasa-ne un comentariu: