lab501.ro

Review – MSI GT62VR 7RE Dominator Pro + CONCURS

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 September, 2017.

Constructie si dotari

 
De aceasta data nu mai avem de-a face cu un ultra-portabil, ba chiar nici cu un notebook de gaming ceva mai subtire, cum era modelul Stealth testat cu ceva timp in urma. Nu, MSI GT62VR 7RE Dominator Pro este un notebook full power, cu o grosime de aproape 4cm si o greutate de aproape 3KG, fiind practic un desktop replacement.

Avem de-a face cu un notebook impresionant, cu suficient spatiu pentru evacuarea aerului cald din carcasa, toti conectorii de care am putea avea nevoie si un design agresiv, gandit in mod clar pentru gamerii care vor utiliza in cea mai mare parte notebook-ul pe birou, conectat la priza.

Datorita dimensiunilor, cei de la MSI au avut loc sa pozitioneze conectorii optim. Astfel, pe latura din fata gasim led-urile de stare pentru sistem, in timp ce latura din dreapta adaposteste cele trei porturi USB 3.0 si card-reader-ul. Pe latura din stanga gasim un conector USB 2.0, portul Kensington Lock si conectica audio, in timp ce latura din spate este dotata cu conectorii video (HDMI, mini DP), conectorul USB 3.1 Type-C, conectorul RJ45, precum si conectorul alimentatorului, flancate de doua guri masive de aerisire.

Aerul este introdus in carcasa printr-o suprafata de mari dimensiuni protejata cu mesh de culoare rosie, fiind evacuat prin cele doua guri de aerisire pozitionate pe latura din spate.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – MSI GT62VR 7RE Dominator Pro + CONCURS

  1. Laurentiu Roman a scris pe:

    Cred ca premiul pt locul 4 e mai bun decat 2 si 3.

  2. Cristian a scris pe:

    Frumos un nou concurs, dar premiul de la concursul precedent, BeQuiet cand ajunge la castigatori?

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Din cate stiu eu, Cristian, de expedierea premiilor BeQuiet se ocupa chiar ei. Producatorii au obiceiul uneori sa mai intarzie, chiar si cu lunile, dar te asigur ca vei primi premiul.

Lasa-ne un comentariu: