lab501.ro

Review – MSI GT62VR 7RE Dominator Pro + CONCURS

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 September, 2017.

Concluzii

 
In configuratia testata de noi, MSI GT62VR 7RE Dominator Pro este disponibil in Romania pentru 12999 RON, intrand in zona monstrilor din gama Legion Y920. In conditiile in care puterea de calcul este similara, modelul MSI are ca avantaje tastatura produsa de SteelSeries, solutia audio Nahimic 2, placa video in format MXM, precum si display-ul 4K, pentru cei care isi doresc asa ceva pe un notebook.

Pe de alta parte, SSD-ul utilizat nu este NVMe, acumulatorul are o capacitate destul de redusa, iar display-ul trebuie calibrat pentru a oferi o reproducere corecta a culorilor. Personal, pentru cei pasionati de gaming, eu unul as alege versiunea dotata cu display FullHD cu refresh 120Hz, 16GB RAM, 7700HQ si SSD de 256GB combinat cu hard-disk de 1TB, care este disponibila in Romania pentru 10999 RON.

Per total, ma bucur sa observ faptul ca MSI sunt capabili sa ofere solutii competitive si la cel mai inalt nivel, pentru ca pana si in gama de pret cuprinsa intre 10000 si 14000 RON, concurenta este in final benefica pentru utilizator. MSI GT62VR 7RE Dominator Pro este un notebook cu adevarat high-end, gandit atat pentru gamerii pretentiosi cat si pentru cei care utilizeaza aplicatii mari consumatoare de resurse, iar daca va aflati in cautarea unei astfel de uzine, nu pot decat sa va sfatuiesc sa il cautati intr-un showroom si sa il butonati. Cine stie, poate fi exact ceea ce cautati.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – MSI GT62VR 7RE Dominator Pro + CONCURS

  1. Laurentiu Roman a scris pe:

    Cred ca premiul pt locul 4 e mai bun decat 2 si 3.

  2. Cristian a scris pe:

    Frumos un nou concurs, dar premiul de la concursul precedent, BeQuiet cand ajunge la castigatori?

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Din cate stiu eu, Cristian, de expedierea premiilor BeQuiet se ocupa chiar ei. Producatorii au obiceiul uneori sa mai intarzie, chiar si cu lunile, dar te asigur ca vei primi premiul.

Lasa-ne un comentariu: