lab501.ro

Review – Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 21 June, 2018.

ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock

 
Daca tot discutam despre accesorii, Lenovo ThinkPad X1 Carbon este compatibil cu o gama intreaga de docking stations, unele dedicate, cum ar fi ThinkPad Pro Dock, iar altele universale, cum ar fi Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock sau chiar modelul despre care discutam astazi, ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock. Desi nu este dotat cu o placa grafica dedicata, asa cum este Graphics Dock, modelul pe care il puteti vedea mai jos ofera o serie intreaga de optiuni, atat la birou cat si acasa.

Astfel, ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock extinde posibilitatile de conectare oferite de Lenovo ThinkPad X1 Carbon cu 3 porturi USB 3.1 Gen2, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.1 Type-C, un conector RJ45, doi conectori HDMI, doi conectori Display Port si un conector combo audio in/out.

Practic, cu ajutorul acestui docking station putem conecta pana la doua monitoare 4K la notebook-ul nostru, putem incarca direct X1 Carbon-ul, functia RapidCharge ramanad activa, sau putem incarca un dispozitiv cu pana la 15W cu ajutorul conectorului USB 3.1 always on.

Nu este chiar atat de complicat sa ne imaginam un scenariu tipic de utilizare. De exemplu, in momentul in care ajungeti la birou sau acasa, puteti conecta notebook-ul la docking station cu ajutorul cablului USB Type-C – USB Type-C inclus in pachet. In acest moment, notebook-ul va incepe sa se incarce. Pe langa acest aspect, la docking station puteti avea conectate deja un mouse, o tastatura, doua monitoare, cablul de retea si o unitate de stocare externa, notebook-ul vostru ultra-portabil devenind instantaneu un desktop replacement veritabil.

ThinkPad Hybrid USB C with USB A Dock poate fi achizitionat din magazine pentru ~900 RON, in timp ce modelul dotat cu placa grafica GTX 1050 ar trebui sa ajunga in magazinele din Romania la un pret de ~ 2499 RON.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Lasa-ne un comentariu: