lab501.ro

Review – Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 21 June, 2018.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

 
Nu va faceti griji in legatura cu ceea ce ati vazut in imaginea de pe prima pagina. Daca sunteti adeptii fideli ai cutiilor dreptunghiulare negre, gasiti in continuare suficiente modele din seria T sau P care nu difera foarte mult de ceea ce vedeam in urma cu 10-20 de ani. Mostenirea ThinkPad a fost pastrata cu sfintenie de Lenovo – in fond, jumatate din durata de viata a seriei aceasta a fost pastorita de catre IBM, Lenovo producand deja ThinkPad-uri de aproape 12 ani de zile.

Totusi, pentru cei care vor ceva mai mult, exista si o alta serie… seria de varf, dedicata celor care nu au limita de buget. Aceasta este seria care ne-a atras atentia asupra gamei ThinkPad si ne-a facut sa fim interesati de testarea unui astfel de dispozitiv. In fond, am vazut pe viu primele modele ThinkPad produse de Lenovo inca de acum 9 ani, in cadrul conferintei de presa prin care Lenovo lansau o alta serie in Romania (seria G), pe 29 Mai 2009… (la naiba…suntem batrani!)

In calitate de pasionat, am apreciat intotdeuna calitatea produselor din seria ThinkPad, precum si dotarile de securitate pe care acestea le ofera. Nu as putea spune insa ca am visat sa utilizez asa ceva in fiecare zi. Totusi, discutam despre notebook-uri patratoase si … monotone. Cu toate acestea, cu 6 ani in urma, in August 2012, Lenovo lansau o noua serie, care avea sa imi schimbe complet parerea. Se numea X1 Carbon, cantarea 1.35KG, masura 17mm in cel mai gros punct si era unul dintre cele mai puternice, usoare, subtiri si rezistente notebook-uri de business produse vreodata.

Ajuns la cea de-a 6-a generatie, Lenovo ThinkPad X1 Carbon si-a facut aparitia si pe masa noastra de teste. Acesta nu este primul model al seriei cu care am luat contact (fizic), cu doi ani in urma modelul din generatia a 4-a fiind supus abuzurilor noastre in cadrul Workshop-ului LAB501 organizat impreuna cu Lenovo si evoMAG. Este totusi primul model caruia am decis sa ii dedicam un review complet, nu doar un “crash-test” in care turnam diverse lichide pe el dupa care il utilizam pe post de cantar.

Prin urmare, haideti sa vedem ce are de oferit Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen, sau Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2018, cum este alintat in presa de specialitate.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Lasa-ne un comentariu: