lab501.ro

Review – Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 21 June, 2018.


 
In momentul in care deschidem notebook-ul ne dam seama imediat ca avem de-a face cu un produs din seria ThinkPad, tastatura specifica, cu spatiu generos intre taste si key-caps-uri cu o cursa completa de 1.8mm atragandu-ne atentia imediat, la fel ca si legendarul TrackPoint rosu. Practic, avem de-a face cu una dintre cele mai placute tastaturi de notebook in timpul utilizarii, iar cei care au utilizat un model din seria ThinkPad stiu exact ce vreau sa zic. Personal, mi-as dori sa vad tipul asta de tastatura si pe alte modele, cum ar fi cele din seria Yoga.

Un alt element usor recognoscibil este touch-pad-ul multi-point, dotat atat cu butoane integrate in partea de jos, cat si cu butoanele fizice distincte in partea superioara (click stanga, scroll, click dreapta). Si acesta este incredibil de precis si comod, singura plangere pe care o pot avea la acest capitol fiind clasica inversare a tastelor CTRL si FN in coltul din stanga jos. Poate utilizatorii de ThinkPad sunt obisnuiti cu asta de ceva timp, insa eu personal consider acest lucru un minus.

Pentru cei care se afla la primul contact cu seria trebuie sa mentionez ca display-ul lui X1 Carbon rabateaza la 180 de grade, in serie fiind prezent si modelul X1 Yoga, pentru utilizatorii obisnuiti cu display-ul rabatabil.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Lasa-ne un comentariu: