lab501.ro

Review – Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 21 June, 2018.

Constructie si dotari

 
La prima vedere, Lenovo ThinkPad X1 Carbon respecta intrutotul mostenirea ThinkPad, avand un design sobru si elegant. Cu toate acestea, nu va lasati pacaliti de prima vedere, deoarece bestia invelita in fibra de carbon poate concura orice ultrabook de pe piata la capitolul dimensiuni, greutate si aspect, Lenovo ThinkPad X1 Carbon fiind incredibil de usor si subtire.

Desigur, fata de majoritatea ultrabook-urilor de pe piata, ThinkPad X1 Carbon este si mult mai rezistent, iar suprafata usor teflonata este mai placuta la atingere decat invelisul de metal al majoritatii ultrabook-urilor de lux. Per total, imaginile nu ii fac dreptate si trebuie sa tii neaparat unul in mana pentru a-ti da seama cat de comod si firesc se simte X1 Carbon in momentul in care il transporti sau lucrezi pe el.

Totusi, ne putem da seama din imagini ca nu avem de-a face cu un simplu ultrabook, daca ne uitam la conectica. Astfel, laterala dreapta adaposteste conectorul combo audio in/out, o fanta generoasa de aerisire, un conector USB 3.1 si portul Kensington lock. Pe latura opusa, gasim doi conectori USB 3.1 Type-C, un conector USB 3.1, un conector HDMI dar si conectorul adaptorului RJ45, in timp ce latura din spate gazduieste port-ul combo microSD / SIM.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen

Lasa-ne un comentariu: