lab501.ro

Review – ASUS ZenBook DUO 14 UX482

Scris de: , in categoria: Notebook, in 9 February, 2021.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 
Temperatura atinsa dupa rularea de 10 ori a testului Cinebench R15 a fost de 93 oC, in timp ce, dupa rularea intregii suite de teste, atat procesorul, cat si solutia grafica integrata, au ajuns la 96 oC. Sistemul de racire utilizat de ASUS are performante ceva mai bune decat ceea ce am vazut in cazul altor ZenBook-uri testate anterior, insa este configurat prea conservator la capitolul nivel de zgomot, aparatul nostru inregistrand un nivel maxim de 39.5dB. Personal, as prefera ca ventilatoarele sa fie configurate ceva mai agresiv.

Fiind echipat cu un acumulator de 70Wh, ASUS ZenBook DUO 14 UX482 ofera o autonomie buna, cu peste 11 ore departe de priza pentru utilizare zilnica, 4 ore si jumatate in sarcini ceva mai solicitante, respectiv peste 3 ore de jocuri.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – ASUS ZenBook DUO 14 UX482

  1. Barbu Cristian a scris pe:

    Chiar imi place mult mai mult noul Zenbook UX482 acum cu noua reproiectare a balamalei Ergolift care modifica unghiul de vizualizare si pentru ecranul secundar, dar si noile performante avand procesor foarte potent (Tiger Lake) dar si placa video MX450 .. per total este un laptop pe placul meu!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Cristian – noi am testat versiunea fara MX450. Iar Tiger Lake este ok, dar procesoarele AMD Renoir si Cezanne din seria U sunt mult mai performante

  3. Radovici Alexandru a scris pe:

    Mi-a placut si modelul anterior, imi place si acesta, un laptop deosebit. Astept cu nerabdare lansarea ASUS ZenBook Pro Duo, care este “tatal lor”.

Lasa-ne un comentariu: