Review – ASUS ROG Flow Z13 GZ301ZE
Constructie si dotari
In momentul in care ASUS ROG Flow Z13 atrage pentru prima data privirea noastra, ne dam seama ca avem de-a face cu o bijuterie tehnologica, o adevarata declaratie de dragoste a inginerilor pentru meseria pe care o practica, modul in care ASUS ROG Flow Z13 este produs fiind in sine o romanta intre freza masinariei CNC si bucata de aliaj de aluminiu 6063.
Micuta bestie are un aspect razboinic, o fereastra transparenta fiind decupata in bucata de aluminiu, iluminata evident RGB. Masurand doar 12mm grosime si cantarind 1.1kg, ASUS ROG Flow Z13 este un dispozitiv de mici dimensiuni care ascunde insa in interior componente puternice de ultima generatie.
ASUS ROG Flow Z13 poate fi folosit sub forma de tableta, sau sub forma de notebook, cu ajutorul tastaturii incluse in pachet. In cazul in care optam pentru utilizarea in modul notebook, avem la dispozitie un suport pozitionat pe latura din spate, acesta putand pivota pana la 170 de grade.
Asa cum va spuneam, sub capota se ascunde o bestie de procesor, iar utilizatorii pot opta pentru un display UHD cu rata de refresh de 60Hz, sau pentru un display Full HD cu o rata de refresh de 120Hz. Evident, ASUS ROG Flow Z13 poate fi conectat la o unitate externa ASUS XG Mobile eGPU, care utilizeaza un conector proprietar. Aceasta poate adaposti un RTX 3080 Mobile de 150W, sau un AMD Radeon RX 6800S.
In pachet gasim si o tastatura care se ataseaza magnetic, aceasta fiind echipata cu un touch-pad, precum si cu taste cu o cursa de 1.7mm. Nu in ultimul rand, butonul Power integreaza un cititor de amprenta, iar alimentatorul de mici dimensiuni inclus in pachet poate oferi 100W.
Comentarii
Salutare!
Parfum review -ul tau .
Se pare ca esti un preferat al Asus , este primul review pt ASUS ROG FLOW Z13 pe care-l gasesc postat .
Se pare ca iar ma impingi sa scot din buzunar … dar va fi varianta cu GFX Intel ( nu ma joc ) , mai ieftina si poate o autonomie putin mai mare.
Felicitari pt munca sustinuta de zi cu zi . Ca o furnica ( ca si mine ) .
Lumea e construita de furnici si nu de greieri
Muncim, muncim :)