lab501.ro

Review – ASUS ROG Flow Z13 GZ301ZE

Scris de: , in categoria: Notebook, in 23 February, 2022.

ASUS ROG Flow Z13 GZ301ZE

 

Este o pasare, este un avion, este Superman, este un RTX 3080 comercializat pentru MSRP? Aceasta sintagma parca isi pierde din ce in ce mai mult din valoare pe masura ce o folosim pentru a descrie lucruri nu neaparat spectaculoase. De aceasta data insa, va promit ca nu am folosit sfanta fraza in van, deoarece chiar avem de-a face cu un dispozitiv iesit din comun.

Asa cum stiti eu nu sunt adeptul utilizarii unui procesor prea puternic intr-un format de dimensiuni reduse si nici nu apreciez cazurile din ce in ce mai dese in care marketingul primeaza in fata performantei. Mai ales ca in ultimii ani am avut parte din plin de astfel de situatii in care producatorii configurau impropriu anumite notebook-uri, doar pentru a se bucura de vanzari ridicate.

Si la prima vedere nu ne-ar putea acuza nimeni ca suntem partinitori daca am face aceeasi afirmatie si in cazul produsului testat astazi. Totusi, am petrecut suficient timp alaturi de acesta incat sa imi dau seama ca nu este cazul, ASUS ROG Flow Z13 fiind un dispozitiv polivalent, gandit pentru a face fata unor activitati variate, fara a face compromisuri la capitolul performanta.

Da, marketingul joaca si el un rol, pentru ca ASUS ROG Flow Z13 arata bine si te face sa iti doresti sa il folosesti, insa de aceasta data design-ul si marketingul complementeaza in mod fericit creativitatea inginerilor. Pentru ca, dragii mei, dispozitivul pe care il vedeti mai jos este o tableta, nu un notebook. Interesant, nu-i asa?

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ROG Flow Z13 GZ301ZE

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare!
  Parfum review -ul tau .
  Se pare ca esti un preferat al Asus , este primul review pt ASUS ROG FLOW Z13 pe care-l gasesc postat .
  Se pare ca iar ma impingi sa scot din buzunar … dar va fi varianta cu GFX Intel ( nu ma joc ) , mai ieftina si poate o autonomie putin mai mare.
  Felicitari pt munca sustinuta de zi cu zi . Ca o furnica ( ca si mine ) .
  Lumea e construita de furnici si nu de greieri

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Muncim, muncim :)

Lasa-ne un comentariu: