lab501.ro

Review – ASUS ROG Flow X13 GV301 – AMD Ryzen 5000 Mobile

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 26 January, 2021.

Constructie si dotari

 
ASUS ROG Flow X13 GV301 este o bijuterie de 13″, construita dintr-un aliaj de magneziu, cu display-ul tactil rabatabil protejat de un strat de sticla Gorilla Glass, care ne duce mai mult cu gandul la un model sobru din gama ThinkPad.

Sub capota se ascunde insa o bestie de procesor, iar utilizatorii pot opta pentru un display UHD cu rata de refresh de 60Hz, sau pentru un display Full HD cu o rata de refresh de 120Hz. De asemenea, ASUS ROG Flow X13 GV301 poate fi conectat la o unitate externa ASUS XG Mobile eGPU, care utilizeaza un conector proprietar, care ofera o latime de banda superioara interfetei Thunderbolt. Aceasta poate adaposti un RTX 3080 Mobile de 150W, ceea ce ar trebui sa ofere suficienta putere celor care doresc sa utilizeze ASUS ROG Flow X13 GV301 impreuna cu un monitor, pentru gaming.

Mititelul este dotat cu o tastatura care se intinde pe toata latimea notebook-ului, fiind prezente chiar si tastele dedicate pentru controlul volumului, al microfonului, respectiv pentru accesarea aplicatiei Armoury Crate. Tastele au o cursa de 1.7mm, fiind garantate pentru 20 de milioane de click-uri, iar key-caps-urile au un profil curbat, pentru un control optim.

Nu in ultimul rand, butonul Power integreaza un cititor de amprenta, iar alimentatorul de mici dimensiuni inclus in pachet poate oferi 100W, motiv pentru care ASUS ROG Flow X13 GV301 este echipat cu incarcare rapida, fiind necesare 39 de minute pentru o incarcare de la 0 la 60%, respectiv 30 de minute pentru o incarcare de la 0 la 50%.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Flow X13 GV301 – AMD Ryzen 5000 Mobile

  1. Costi a scris pe:

    Cel mai intersant mi se pare ASUS ROG Flow X13, este un ultraportabil foarte puternic, ce sa mai zic daca il achizitionezi impreuna cu placa video externa, din nou o inovatie din partea celor de acolo.Oare se stie estimativ perioada cand acest model va fi disponibil la retaileri?..

Lasa-ne un comentariu: