lab501.ro

Review – Kingston Canvas React Plus Kit 128GB & Kingston Canvas Go! Plus SD 256GB

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 27 May, 2021.

Prezentare

 
Noi am primit la teste doua modele de carduri din seria Kingston Canvas, mai precis un card SDXC Kingston Canvas Go! Plus SD de 256GB, respectiv un card microSDXC Kingston Canvas React Plus Kit de 128GB. Ambele sunt disponibile in forma simpla, sau in forma kit, in care producatorul include si un card reader UHS-II in pachet. In cazul de fata, noi am primit un pachet Go! Plus simplu, respectiv un pachet React Plus kit.

Cu alte cuvinte, modelul Kingston Canvas Go! Plus SD 256GB este livrat intr-un blister din plastic, in pachet fiind inclus doar cardul SDXC UHS-I de 256GB. La polul opus, Kingston Canvas React Plus Kit 128GB include un card microSDXC UHS-II de 128GB, un card reader UHS-II si un adaptor microSDXC -> SDXC. Atentie insa, acesta este UHS-I, deci nu veti atinge aceleasi viteze de transfer daca veti utiliza cardul impreuna cu adaptorul.

Indiferent daca discutam despre carduri SDXC sau microSDXC, ne putem da seama imediat daca avem de-a face cu un card UHS-I sau un card UHS-II dupa numarul de contacte. Astfel, in cazul cardurilor UHS-I avem de-a face cu un singur rand de contacte, pe cand in cazul cardurilor UHS-II gasim doua randuri de contacte pe spatele cardului.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: