lab501.ro

Kingston MobileLite Wireless G2

Scris de: , in categoria: Gadget, in 4 July, 2014.

Kingston MobileLite Wireless G2

 

In urma cu aproximativ sase luni am testat Kingston MobileLite Wireless, iar in concluzia acelui articol am avut cateva sugestii de imbunatatire a produsului printre care si cea de crestere a capacitatii autonomiei device-ului. Ma bucur sa vad ca MobileLite G2 a raspuns acestei cereri, fiind dotat cu un acumulator de 4640 mAh (primul MobileLite avea doar 1800 mAh).

In caz ca nu v-ati dat seama deja, MobileLite G2 este un device care indeplineste urmatoarele functii: charger, mini-router si data-storage. Gadgetul care permite incarcarea unui smartphone, tableta sau orice alt device mobil care suporta incarcarea printr-un port USB, poate functiona ca router sau WiFi extender si poate stoca datele de pe device-urile mobile la care este conectat pe un stick USB sau pe un card SD. Pretul este aproximativ acelasi avut si de primul MobileLite, adica in jur de 200-250 de lei.

In continuare vom discuta putin despre design si constructie urmand sa ajungem la partea software si la testele care ne intereseaza cel mai mult si anume, autonomia si vitezele de transfer de pe USB, micro-SD si WiFi.

MobileLite-Wireless-G2- 10

Comentarii

5 comentarii la: Kingston MobileLite Wireless G2

 1. Razvann a scris pe:

  Unde se gaseste de vanzare acest produs?

 2. Ar trebui sa ajunga si in Romania in curand. Momentan de-abia s-a lansat in afara.

 3. Stiti cumva cum se poate conecta un stick 3G de la Digi cu el? Beculetele de pe stick sunt verzi, dar nu am conexiune. Aplicatia de pe Google Play are niste setari cu privire la asta. Stiti cum ar trebui completate campurile acelea ?
  Multumesc anticipat.

 4. Eugen a scris pe:

  Baterie mult prea mica pt dimensiunile lui. Daca faci un router portabil asa de mare si cu o baterie asa de mica, pune-i 2 porturi de retea sa nu pierzi reteaua wired pentru wireless, pune-i un slot MSATA intern si USB 3.0 pt data transfer.

 5. Nicu a scris pe:

  Salut,

  Am prima generatie si are o problema: Il pornesc, il pun la incarcat, iar cand il scot din priza (e incarcat 100%), se stinge direct.
  Apare problema si la G2?

  Multumesc.

Lasa-ne un comentariu: