lab501.ro

Kingston MobileLite Wireless Review

Scris de: , in categoria: Gadget, in 19 December, 2013.

Kingston MobileLite Wireless

 

La fel ca toti marii producatori de hardware si Kingston are o divizie care se ocupa cu dezvoltarea de produse “mobile”, gadgeturi care complementeaza utilizarea smarpthone-urilor sau a tabletelor. MobileLite Wireless este un gadget destul de interesant pe care pot sa-l denumesc, fara sa gresesc prea mult, ca fiind un “swiss army knife” al prezentului pentru posesorii de smartphone, tableta sau laptop. Concret, MobileLite Wireless este un card-reader, mini-router WiFi si baterie externa de la care poate fi incarcat smartphone-ul.

Am discutat mai demult despre un produs similar (iar aici ma gandesc la TP-Link 3G/4G WiFi Router) insa, similaritatiile se opresc la dimensiunile celor doua device-uri si la functia de router WiFi prezenta pe ambele. Kingston MobileLite pe langa functia de router WiFi, ofera un card-reader care poate fi accesat concomitent de maxim 3 device-uri si un acumulator de 1800 mAh care poate fi folosit pentru incarcarea smartphone-ului in caz de urgenta.

Despre dimesiuni, design si performante vom discuta pe paginile urmatoare, acum mai mentionez doar pretul acestui gadget care este de aproximativ 200-230 de lei, in functie de magazinul online ales.

kingston-mobilelite-wifi-14

Comentarii

Niciun comentariu la: Kingston MobileLite Wireless Review

Lasa-ne un comentariu: