lab501.ro

Review – Kingston Canvas React Plus Kit 128GB & Kingston Canvas Go! Plus SD 256GB

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 27 May, 2021.

Specificatii

 

 

Bun, am vazut care este teoria, acum a venit momentul sa revenim cu picioarele pe pamant si sa vedem cum arata unele dintre cele mai rapide carduri SD disponibile efectiv in magazine in acest moment. Stiu, stiu, in momentul in care discutam despre carduri utilizate in aparate foto sau video din segmentul profesional, va ganditi automat la SanDisk sau Lexar. Totusi, nici uriasul Kingston nu a stat cu mainile in san, lansand in ultimii ani seria Canvas, alcatuita din trei modele, mai precis Select Plus, Go! Plus si React Plus, atat in format SDXC, cat si in format microSDXC.

Gama Canvas Select Plus este gandita pentru utilizari simple, cum ar fi camere point and shoot sau smartphone-uri, utilizand interfata UHS-I si oferind capacitati de stocare cuprinse intre 32GB si 512GB, cu certificari U1 / V10 pentru modelele de 32 sau 64GB, respectiv U3 / V30 pentru capacitatile cuprinse intre 128GB si 512GB, putand atinge viteze maxime de citire de 100MB/s.

Gama Canvas Go! Plus este gandita tot pentru segmentul consumer, putand fi utilizata si pentru filmare 4K. Astfel, avem de-a face cu carduri UHS-I, cu capacitati cuprinse intre 32GB si 512GB, certificate U3 / V30, viteza maxima de citire fiind de 170MB/s.

Ce-a de-a treia gama, Canvas React Plus, se adreseaza segmentului profesional, putand fi utilizata si pentru productii 8K. In aceasta gama gasim modele UHS-II, cu capacitati de stocare cuprinse intre 32GB si 256GB, certificate U3 / V90. Cardurile SDXC pot atinge viteze de citire de 300MB/s si viteze de scriere de 260MB/s, in timp ce modelele microSDXC ating viteze de citire de 285MB/s, respectiv viteze de scriere de 165MB/s.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: