lab501.ro

Review – Creative Sound BlasterX G6

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 12 December, 2018.

Software

 

Dupa instalarea driverelor avem acces la panoul de control – Sound Blaster Connect – in care gasim o multitudine de optiuni, printre care:

 • BlasterX Experience unde putem alege unul dintre preset-urile deja stabilite sau ne putem crea propria noastra combinatie de efecte
 • Egalizator cu 10 benzi si numeroase preset-uri deja configurate
 • Acoustic Engine, unde putem ajusta gradul de spatialitate al sunetului (Surround), nivelul de Bass, Crystalizer (imbunatateste calitatea sunetului), Smart Volume si Dialog+ (mareste claritatea dialogului din filme)
 • Scout Mode, mareste distanta de la care putem auzi apropierea inamicilor
 • Clarity, unde putem optimiza parametrii de redare ai vocii prin setari ca Noise Reduction, Acoustic Echo Cancellation sau Smart Volume.
 • Voice F/X cu care ne putem modula vocea, facand-o sa sune in fel si chip.
 • Lightning unde putem controla efectele si culorile pentru logo-ul de pe partea superioara.

 

In setari putem configura dispozitivele de redare: iesire de linie pentru boxe sau casti.. Iesirea de linie poate fi comutata inclusiv pe TOSLink in cazul in care folosim SoundBlasterX G6 doar ca mixer / procesor de semnal. Toate modalitatile de iesire, atat pentru boxe, cat si pentru casti, pot fi folosite in modul Direct, care elimina orice fel de efecte aplicate… lesne de inteles ca acesta este modul preferat de mine.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Creative Sound BlasterX G6

 1. Bobby a scris pe:

  Constructia placi arata bine, insa puteu pune mici radiatoare pe trazistoarele alea “clasice” din seria BD. Nu cred ca costau o avere avand in vedere pretul cerut.
  Pe langa asta urmele de flux ramase pe placa in urma cositorii componentelor THD (conectori, trazistoare BD, etc) arata cam urat. Era greu de curatat un pic cu perie?

 2. fubu a scris pe:

  Salutare Matei!

  Cum e aceasta placa de sunet in comparatie cu Asus Essence STX II?

 3. Colosalu a scris pe:

  Stiti cumva cum sa scot dolby sau dts din ea caci am incercat toate modalitatile numai stereo reda prin optic.
  O am. Connectata la. Pc cu codec ac3.
  Mentiomez ca am. Avut un asus mai vechi tot pe. Usb dar functioma cand ma. Uitam la. Filme blunrai transmitea semnalul. Corect catrebriciverul. Av si decoda sunetul aceasta numai stereo.

Lasa-ne un comentariu: