lab501.ro

Review – Creative Sound BlasterX G6

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 12 December, 2018.

Ambalaj si accesorii

 
Pe cutie sunt trecute cele mai importante dotari si caracteristici tehnice. Suportul pentru formate de pana la 32bit/384kHz, raportul semnal-zgomot (SNR) al DAC-ului de 130dB precum si amplificatorul de casti discret Xamp ce suporta impedante de pana la 600 ohm sunt doar cateva dintre acestea.

Pe langa placa de sunet propriu-zisa, in pachet gasim manualul utilizatorului, un cablu USB -> microUSB cu lungimea de 1m precum si un cablu mini-TOSLINK -> TOSLINK pentru conectarea la o sursa de semnal digitala (de exemplu XBox).

Comentarii

3 comentarii la: Review – Creative Sound BlasterX G6

 1. Bobby a scris pe:

  Constructia placi arata bine, insa puteu pune mici radiatoare pe trazistoarele alea “clasice” din seria BD. Nu cred ca costau o avere avand in vedere pretul cerut.
  Pe langa asta urmele de flux ramase pe placa in urma cositorii componentelor THD (conectori, trazistoare BD, etc) arata cam urat. Era greu de curatat un pic cu perie?

 2. fubu a scris pe:

  Salutare Matei!

  Cum e aceasta placa de sunet in comparatie cu Asus Essence STX II?

 3. Colosalu a scris pe:

  Stiti cumva cum sa scot dolby sau dts din ea caci am incercat toate modalitatile numai stereo reda prin optic.
  O am. Connectata la. Pc cu codec ac3.
  Mentiomez ca am. Avut un asus mai vechi tot pe. Usb dar functioma cand ma. Uitam la. Filme blunrai transmitea semnalul. Corect catrebriciverul. Av si decoda sunetul aceasta numai stereo.

Lasa-ne un comentariu: