lab501.ro

Review – Creative Sound BlasterX G6

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 12 December, 2018.

Constructie

 
Creative Sound BlasterX G6 are aproape aceleasi dimensiuni ca predecesorul sau (110 x 70 x 24 mm) fiind o aparitie eleganta, “X”-ul de pe partea superioara si butonul de volum / mute fiind iluminate RGB. Latura inferioara este cauciucata pentru o aderenta crescuta – in utilizare G6 nu a alunecat deloc indiferent de suprafata pe care a fost asezat.

Pe partea frontala avem butonul rotativ de volum iluminat RGB care actioneaza si ca Mute daca este apasat (apasare scurta pentru casti, lunga pentru microfon), o mufa TRRS pentru casti sau headset precum si o mufa TRS dedicata pentru microfon. In spate avem portul microUSB pentru conectarea la PC sau consola, precum si doua mufe TRS + mini TOSLINK. Prima dintre ele este Line / Optical – Out in timp ce a doua este Line / Optical – In. Trebuie mentionat de la bun inceput faptul ca Line-Out nu functioneaza cand avem castile introduse si viceversa.

Pe latura dreapta avem doua butoane iluminate (Scout Mode si SBX) precum si un switch pentru reglajul nivelului de amplificare pentru casti: Low (32 ohm – 150 ohm) sau High (150 ohm – 600 ohm). Scout Mode poate fi activat sau dezactivat, acesta accetuand pasii inamicilor in jocuri, de exemplu. La o apasare mai lunga pe Scout Mode putem opri toate efectele, activand astfel modul Direct (butonul incepe sa palpaie). Butonul SBX poate activa sau dezactiva procesarea sunetului, profilele putand fi modificate din aplicatia SB Connect 2.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Creative Sound BlasterX G6

 1. Bobby a scris pe:

  Constructia placi arata bine, insa puteu pune mici radiatoare pe trazistoarele alea “clasice” din seria BD. Nu cred ca costau o avere avand in vedere pretul cerut.
  Pe langa asta urmele de flux ramase pe placa in urma cositorii componentelor THD (conectori, trazistoare BD, etc) arata cam urat. Era greu de curatat un pic cu perie?

 2. fubu a scris pe:

  Salutare Matei!

  Cum e aceasta placa de sunet in comparatie cu Asus Essence STX II?

 3. Colosalu a scris pe:

  Stiti cumva cum sa scot dolby sau dts din ea caci am incercat toate modalitatile numai stereo reda prin optic.
  O am. Connectata la. Pc cu codec ac3.
  Mentiomez ca am. Avut un asus mai vechi tot pe. Usb dar functioma cand ma. Uitam la. Filme blunrai transmitea semnalul. Corect catrebriciverul. Av si decoda sunetul aceasta numai stereo.

Lasa-ne un comentariu: