lab501.ro

Review – Creative MUVO 2c

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 22 January, 2019.

Prezentare

 
Fiind un produs dedicat persoanelor active, Creative MUVO 2c este disponibil, pe langa clasicul negru, in 7 nuante aprinse de culoare, subiectul articolului nostru fiind versiunea Red, cuplata pentru testele stereo cu versiunea Orange. Chiar daca avem de-a face cu o explozie de culoare, Creative MUVO 2c este un produs elegant, cu finisaje si materiale de calitate.

Latura frontala este dominata de grila care protejeaza membrana activa, radiatorul pasiv fiind pozitionat pe latura din spate. Latura inferioara este dotata cu doua insertii de cauciuc, care asigura aderenta pe orice suprafata, in timp ce in coltul din stanga sus gasim un orificiu prin care putem trece un snur, pentru a agata boxa acolo unde avem nevoie.

Zona de control a boxei este pozitionata pe latura superioara, unde gasim 5 butoane cauciucate, 2 led-uri de stare si microfonul. Primul buton porneste sau opreste boxa, in timp ce al doilea buton, in functie de modul de functionare, poate avea rol de imperechere a boxei cu o sursa Bluetooth sau Play/Pause. Cel de-al treilea buton ne permite sa alegem modul de functionare (Bluetooth, AUX-in, SD Card sau USB Audio) si are de asemenea rolul de buton multifunctional.

Astfel, in momentul in care apasam butoanele 4 si 5 (+ si -) vom modifica volumul redarii. Daca apasam in acelasi timp si butonul M, putem schimba melodia (inapoi, inainte). In momentul in care ne aflam in modul Bluetooth (conectati la smartphone) si primim un apel, butonul numarul 2 are rol de preluare (apasare scurta) sau respingere (apasare lunga) a apelului, in timp ce butonul 3 (M) pune apelul pe mut.

Led-ul din partea stanga ne indica nivelul de incarcare al bateriei, in timp ce led-ul din partea dreapta de indica modul de functionare. Pe latura din dreapta a boxei gasim zona de conectica, protejata cu ajutorul unui capac de cauciuc. Aici gasim conectorul jack 3.5mm, slot-ul micro SD, precum si conectorul micro-USB, pentru incarcare, sau pentru conexiunea cu PC-ul (card reader sau USB audio).

Pentru testarea functiei de MP3 player, am utilizat un card micro SDHC de 32GB produs de HIKVISION – este vorba despre modelul HIKVISION C1 Class U1/Class 10, capabil de viteze de pana la 92MB/s pentru citire, respectiv 20MB/s pentru scriere. Producatorul recomanda utilizarea unui card din categoria minim Class 4 (minim 2MB/s pentru scriere) pentru buna functionare a lui Creative MUVO 2c.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: