lab501.ro

Review + modding – Keychron K8 + Gateron Pro Red

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 26 May, 2022.

Sub capota

 
Tastatura este fixata cu ajutorul a 12 suruburi, pozitia acestora fiind marcata in manual. PCB-ul este atasat de latura superioara a tastaturii, aceasta fiind apoi montata in carcasa. Asa cum puteti vedea, carcasa este destul de spatioasa in interior, acumulatorul de 4000 mAh fiind montat in centrul acesteia.

Avem de-a face cu un PCB hot swappable de calitate, echipat cu socket-uri MX cu 5 pini, lucratura fiind curata si ingrijita. Keychron K8 este bazata pe un MCU HFD2201KBA, care lucreaza in tandem cu un controller Bluetooth CYW20730A.

Initial Keychron K8 era livrata impreuna cu switch-uri Gateron, insa in momentul de fata acestea au fost inlocuite cu Gateron Pro, exemplarul utilizat de noi folosind versiunea RED. Specificatiile tehnice au ramas aceleasi ca si in cazul modelului Gateron Red, insa de aceasta data baza si stem-ul sunt construite din POM, iar switch-urile sunt dotate cu un strat de lubrifiant din fabrica. Carcasa superioara este construita in continuare din policarbonat, pentru a permite trecerea si dispersia luminii.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review + modding – Keychron K8 + Gateron Pro Red

  1. Dor a scris pe:

    Foarte frumos rezultatul final! Neo este un cunoscător în domeniu :) Să o stăpânești cu inspirație și la cât mai multe articole.

    Pe mine mă inspira (cu mulți ani în urmă) mașina de scris clasică. Cuvintele erau la propriu imprimate pe coala albă.

Lasa-ne un comentariu: