lab501.ro

Review + modding – Keychron K8 + Gateron Pro Red

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 26 May, 2022.

Prezentare

 
Asa cum spuneam, noi am ales varianta neagra din plastic ABS, insa chiar si asa Keychron K8 are o constructie solida, de buna calitate. Discutam despre o tastatura tenkeyless cu lay-out US ANSI, fara spatiu intre taste si laterale, cu o usoara elevatie a carcasei de jur imprejur.

Conectorul USB-C si cele doua switch-uri sunt pozitionate pe laterala stanga. Astfel, aici putem conecta cablul pentru a utiliza K8 in mod wired sau pentru a o incarca. De asemenea, putem alege sistemul de operare (MacOS si Windows) cu ajutorul primului switch, in timp ce al doilea ne permite sa comuntam intre conexiuni (Bluetooth sau Wired) si sa oprim tastatura.

Pe latura inferioara gasim 5 insertii de cauciuc, pentru o mai buna stabilitate pe suprafete lucioase, precum si doua picioruse, cu doua pozitii, utilizatorul avand astfel la dispozitie 3 unghiuri distincte de tastare. Keycaps-urile incluse din fabrica sunt de buna calitate, fiind produse din ABS DS si au o textura usor teflonata, placuta la atingere. Profilul keycaps-urilor este standard, cilindric, iar profilul general al setului de keycaps este OEM.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review + modding – Keychron K8 + Gateron Pro Red

  1. Dor a scris pe:

    Foarte frumos rezultatul final! Neo este un cunoscător în domeniu :) Să o stăpânești cu inspirație și la cât mai multe articole.

    Pe mine mă inspira (cu mulți ani în urmă) mașina de scris clasică. Cuvintele erau la propriu imprimate pe coala albă.

Lasa-ne un comentariu: