lab501.ro

Review – JamesDonkey RS4

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 July, 2022.

JamesDonkey RS4

 
Ehehei, dragii monstrului dragi. Iata ca dupa ce am tot divagat pe seama telefoanelor, a notebook-urilor si a tabletelor, a venit momentul sa ne intoarcem atentia catre tastaturi. V-am spus doar ca gasesc aceasta indeletnicire complet relaxanta, iar acum chiar am nevoie de relaxare. Iar astazi, dragii mei, ne vom relaxa impreuna cu un magarus. Cum adica “ce magarus”? Nu v-am povestit despre magarus? Nu-i nimic… va povestesc astazi.

Vedeti voi, in ambitiosul periplu in care am pornit alaturi de Neo, am inceput sa aprofundam putin teoria legata de tastaturi, apoi am exemplificat in practica anumite concepte. In fond, asa suntem noi – ne place sa facem lucruri efectiv, nu doar sa discutam despre ele.

Astfel am vazut cum putem construi o tastatura, cum o putem modifica pentru a corespunde nevoilor noastre si cum arata unele dintre cele mai interesante barebone-uri disponibile pe piata in momentul de fata. Ce nu am vazut insa pana acum este o tastatura cu pretentii care sa ofere nu doar moduri de conectare cu fir sau Bluetooth, dar si prin conexiune wireless, un aspect obligatoriu pentru gameri, care au nevoie de un polling rate ridicat si de un timp de raspuns cat mai scazut.

Aici intra in scena magarusul nostru, adica o tastatura care ofera toate cele trei tipuri de conexiuni mentionate mai sus – wired, bluetooh si wireless. Pretentiile vin din utilizarea switch-urilor Gateron Pro Yellow 2.0, lubrifiate din fabrica, iar porecla de magarus vine chiar din denumirea tastaturii.

Pentru ca modelul despre care vom discuta astazi se numeste RS4. Donkey RS4. JamesDonkey RS4. Nu, nu ma intrebati cum de le-a venit celor de la SHEN ZHEN MAHU TECHNOLOGY CO.Ltd ideea de a denumi un brand in acest fel, pentru ca va spun sincer ca nu am habar. Cert este ca JameDonkey exista pe piata de prin 2014, iar undeva de-a lungul existentei lor au lansat si un mouse denumit 007… deci este posibil sa avem de-a face cu o gluma tongue-in-cheek care transcede granitele schimbului cultural de factura sino-britanica.

Mai important este faptul ca JamesDonkey RS4 ofera trei tipuri de conexiune, switch-uri de cea mai buna calitate si o tasta rotativa pentru controlul volumului si nu in ultimul rand este comercializata prin MechKeys, un site cu o vasta oferta pentru pasionatii de tastaturi, care livreaza si in tara noastra, cu toate taxele incluse.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: