lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds 4i

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 20 April, 2021.

Huawei FreeBuds 4i

 
Huawei s-au facut remarcati prin telefoanele excelente produse in ultimii ani, combinatia intre marketing inteligent si unele dotari hardware iesite din comun, cum ar fi camerele absolut exceptionale, propulsandu-i pe locul 1 in topul producatorilor de telefoane mobile. Din pacate, aceasta pozitie a fost pusa in pericol de implicatiile politicului in tehnologie, o parte dintre utilizatori orientandu-se inspre alte brand-uri, datorita lipsei serviciilor Google din portofoliul telefoanelor Huawei in ultimul an.

Cu toate acestea, Huawei nu produc doar telefoane. De fapt, in ultimii doi ani am asistat la o accelerare a extinderii ecosistemului Huawei in zona consumer, acestia lansand bratari pentru fitness, ceasuri inteligente, casti fara fir, notebook-uri, sau routere, toate produsele tintind domeniul high-end sau mainstream, intr-o maniera usor de recunoscut. Astfel, in ultimul an am testat 6 telefoane si o tableta Huawei, insa oferta producatorului s-a diversificat constant, ceea ce s-a vazut si in articolele noastre.

Spun asta deoarece in aceeasi perioada am testat de asemenea 4 notebook-uri Huawei, toate cu un raport calitate / pret impresionant, precum si un smart band, Huawei Watch Fit, pe care eu personal il folosesc si acum (in varianta neagra, desigur), excelentul Huawei Watch GT2 Pro, ochelarii cu un aer James Bond, HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II, una dintre cele mai comode si performante perechi de casti over-ear pe care am pus mana vreodata, Huawei FreeBuds Studio, precum si doua perechi de casti wireless in-ear, mai precis Huwei FreeBuds Pro si Huawei FreeBuds 3i.

Cu alte cuvinte, din 17 produse Huawei testate de noi anul trecut, doar 7 au fost telefoane sau tablete, restul fiind produse din alte categorii. Prin comparatie, de cand exista NEXT LAB501 si pana in 2019, am testat 17 produse Huawei si, ati ghicit, in toate aceste cazuri era vorba despre telefoane. Si cred ca asta spune destul de multe despre dorinta producatorului asiatic de a creea un adevarat ecosistem si de a se extinde in mai multe directii adiacente zonei telecom.

Despre un astfel de produs vom discuta si astazi, mai precis Huawei FreeBuds 4i, o pereche de casti wireless echipate cu active noise cancelling, probabil una dintre cele mai accesibile perechi de casti de acest gen de la un producator binecunoscut.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: