lab501.ro

Review – Huawei Watch Fit

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 September, 2020.

Huawei Watch Fit

 
La 20 de ani (+), suntem mai preocupati de ce munte mai escaladam, unde bem urmatoarea bere sau la ce petrecere mai pierdem inca o noapte. Cand trecem de 30, devenim din ce in ce mai constiente de cat de importanta este sanatatea, ne facem rutina de skincare si cel mai bun prieten ne este SPF-ul (Sun Protection Factor, pentru baieti). Avem grija la ce mancam si ne dam seama ca natura ne da, dar trebuie sa o ajutam si noi.

Un ajutor in plus il ofera ceasurile inteligente, care ne ofera informatii importante legate de calitatea somnului, saturatia oxigenului din sange, nivelul de stress, atentionare in cazul in care pulsul nostru nu este in parametrii sau caracteristici necesare pentru noi fetele, legate de ciclul menstrual.

Astazi vom povesti despre ultima bijuterie a celor de la Huawei in materie de wearables si mai precis Watch Fit, varianta primita de noi la teste fiind roz pudrat, ceea ce din partea mea primeste un vot in plus la capitolul stil.
Haideti sa vedem cum arata combinatia dintre Huawei Band 4 Pro, amestecata cu design de Apple Watch si dotari de Watch GT2, finisata la mare arta intr-o delicatete ergonomica – roz.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Huawei Watch Fit

  1. Pantianu a scris pe:

    Salut,
    Cum ați activat/dezactivat GPS-ul?
    La ce putem folosi capacitatea de stocare de 4 GB?
    Mulțumesc!

Lasa-ne un comentariu: