lab501.ro

Review – Huawei Watch Fit

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 September, 2020.

Meniu

 


 

Meniu ceas

Parcurgerea diverselor ecrane se face prin swipe dreapta-stanga, avand la dispozitie ecranele pentru ritm cardiac, nivel de stress, vreme, redarea muzicii si un tablou de bord pentru activitati. Acesta acopera pasii parcursi, minutele de activitate urmarite si orele active zilnice prin linii de progres.

Prin apasarea butonului, pe ecran isi va face aparitia meniul cu setari, impartit la randul sau in mai multe sub meniuri: antrenament, antrenamente efectuate si inregistrate deja, workout status, ritm cardiac, masurarea saturatiei de oxigen, tabloul de activitati, informatii despre somn, informatii despre ciclul menstrual, stres, exercitii de respiratie, controlul muzicii, declansator de camera, notificari, vreme, cronometru, temporizator, alarma, lanterna, functia de gasire a telefonului si setari.

De asemenea, exista si optiunea de a avea always on display, dar eu personal prefer functia de raise to wake, atat din perspectiva incarcarilor mai rare, cat si prin prisma faptului ca mi-ar distrage atentia tot timpul.

Meniu aplicatie

Ceasul se conecteaza la telefon cu ajutorul aplicatiei Huawei Health din ecranul Devices, aceasta avand 4 ecrane principale Health, Exercise, Devices, Me. Simplitatea nu reprezinta un dezavantaj in acest caz, aplicatia fiind foarte intuitiva si usor de folosit. Ecranul Health este personalizabil, astfel incat putem alege ce informatii dorim sa fie afisate – registrul de exercitii, ritm cardiac, informatii despre somn, greutate, nivelul de stress, saturatia oxigenului din sange, calendarul ciclului menstrual. Ecranul Exercise ne prezinta mai multe tipuri de antrenament, in functie de sportul pe care dorim sa il practicam.

In ecranul Devices putem conecta mai multe dispozitive care ne pot ajuta sa avem mai multe informatii legate de sanatatea noastra – ceasuri inteligente, cantare inteligente etc. Iar in meniul Me gasim mai multe informatii legate de datele colectate de device-urile conectate la aplicatie, corelate cu cele introduse de noi, raporturi saptamanale/lunare, sau realizarile noastre in materie de fitness – 10000 de pasi, pana la 15000000 de pasi, de la 5km pana la super maraton, s.a.m.d.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: