lab501.ro

Review – Huawei Watch Fit

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 September, 2020.

Concluzii

 
Dupa cum va povesteam intr-un articol precedent, mersul la sala inca nu a revenit in programul meu, asa ca faptul ca am la indeMANA un antrenor personal pot spune ca m-a ajutat foarte mult. Desi as fi apreciat posibilitatea de a opta si pentru o animatie feminina pe post de antrenor.

O functie interesanta ce mi-a atras atentia este cea de recovery. Depinzand de durata si nivelul de efort depus, ceasul ne va recomanda timpul necesar recuperarii practice, adica timpul recomandat de care corpul nostru are nevoie pentru a reveni la normal.

Purtand de ani de zile ceasuri sau benzi inteligente pot spune ca am gasit in Huawei Watch Fit combinatia perfecta intre lejeritatea unei benzi si functiile complexe ale cesurilor inteligente, iar o data ce il vezi pune pe brat nu iti mai vine sa il dai jos, datorita aspectului care imbina in mod placut eleganta cu rezistenta si ergonomia.

Huawei Watch Fit este un ceas de fitness cu o multitudine de functii, care va atrage cu siguranta orice persoana preocupata de un stil de viata sanatos, pozitionandu-se intre benzile smart pro si ceasurile profesionale pentru sportivi, acestia avand cel mai probabil nevoie de ceva dedicat. Din punctul meu de vedere, Huawei Watch Fit a reusit sa imbine ergonomia si delicatetea unei benzi cu eleganta si abundenta de functii pe care le intalnim pe un smartwatch, rezultatul fiind cu mult peste asteptarile mele. Well done!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: