lab501.ro

Review – HUAWEI WATCH FIT 2

Scris de: , in categoria: Gadget, in 12 August, 2022.

HUAWEI WATCH FIT 2

 
Tehnologia progreseaza mereu, iar ceea ce parea candva de domeniul stiintifico-fantasticului devine realitate mai repede decat ne asteptam. Si cred ca nu exista nici un domeniu mai activ in ultimii ani decat cel al telefoanelor inteligente, impreuna cu o intreaga pleiada de accesorii.

De la casti fara fir echipate cu tehnologie ANC si pana la ceasuri inteligente sau benzi de fitness, ultima decada a adus o serie intreaga de inovatii, sporind confortul si nivelul de informatie al utilizatorului. Daca primele modele erau butucanoase si nu ofereau prea multe functii, ceasurile din zilele noastre monitorizeaza un numar impresionant de parametrii, ne ghideaza in drumetii si ne permit sa interactionam rapid cu telefonul, fara sa fie nevoie macar sa il scoatem din buzunar.

De fapt, tehnologia a progresat atat de mult, incat pentru o buna parte dintre functiile pe care ni le dorim de la un companion purtat la incheietura mainii nici macar nu mai avem nevoie de un smart-watch. Pentru ca acum exista hibrizi intre benzile de fitness si ceasuri, care incearca sa ofere combinatia ideala intre dotari, dimensiuni si pret.

Un astfel de hibrid era si HUAWEI Watch Fit, despre care v-am povestit in urma cu doi ani de zile, iar astazi iata ca a venit momentul sa vedem de ce este capabil urmasul sau, HUAWEI WATCH FIT 2. Acesta promite mai multe functii, o gama variata de forme si culori si nu in ultimul rand, trei versiuni principale, organizate pe trei paliere de pret, drept urmare de-abia asteptam sa il testez.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: