lab501.ro

Review – Huawei Watch GT2 Pro

Scris de: , in categoria: Periferice, in 5 October, 2020.

Huawei Watch GT2 Pro

 
Daca nu cu mult timp in urma va povesteam despre ultima bijuterie a celor de la Huawei, mai precis Watch Fit, care ne-a impresionat prin delicatetea sa si multitudinea de functii , astazi a venit randul fratelui cel mare sa intre in lumina reflectoarelor. Ma refer, desigur, la puternicul si dotatul Huawei Watch GT2 Pro, lansat la inceputul lunii trecute, impreuna cu modelul Watch Fit.

Si daca in cazul lui Watch Fit am avut de-a face cu un hibrid interesant intre un fitness tracker si un smartwatch, acesta implementand o serie de functii avansate intr-un format compact, Huawei Watch GT2 Pro reprezinta varful de gama in segmentul wearables al gigantului asiatic. Incorporand materiale nobile, cum ar fi titanul sau sticla din safir, Huawei Watch GT2 Pro ofera functii avansate, atat din punct de vedere al unui companion puternic pentru smartphone, purtat zi de zi pe incheietura, cat si din punct de vedere al functiilor oferite pentru pasionatii de sport.

Designul si materialele utilizate pentru constructia sa ii asigura un loc de cinste in arsenalul nostru zilnic de gadget-uri, fiind potrivit atat la incheietura unui manager care se pregateste de o sedinta importanta, cat si pe mana unui pasionat de sporturi extreme care se pregateste de o zi plina de aventura pe partie.

De fapt, Huawei Watch GT2 Pro aduce functii noi in ambele cazuri, de la antrenorul virtual de golf incorporat in Golf Mode si pana la monitorizarea celor mai importanti parametrii in cazul sporturilor de iarna, mai precis Snowboard si Ski.

Desigur, toate aceste bunatati vin cu un pret pe masura, Huawei Watch GT2 Pro fiind comercializat in Romania pentru ~ 1499 RON, astfel incat astazi ne revine sarcina de a vedea ce ofera cei de la Huawei pentru acest pret si cum se comporta Huawei Watch GT2 Pro in practica.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Huawei Watch GT2 Pro

  1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

    Fain rau! Frumos, destul de performant, are cam tot ce trebuie, dar prea limitativ. La banii astia imi iau un Ticwatch pro 3 GPS. Ce pacat ca au primit pumnul in gura de la Trump

Lasa-ne un comentariu: