lab501.ro

Review – Huawei Watch GT2 Pro

Scris de: , in categoria: Periferice, in 5 October, 2020.

Concluzii

 
Am utilizat Huawei Watch GT2 Pro in fiecare zi, timp de doua saptamani, acesta fiind utilizat atat pe post de asistent personal pentru smartphone, toate notificarile si alarmele fiind preluate de catre ceas, cat si pe post de dispozitiv dedicat sanatatii si sportului. Astfel, am verificat zilnic nivelul de stress, nivelul oxigenului din sange, numarul caloriilor consumate si calitatea somnului.

Nu in ultimul rand, l-am utilizat pentru a monitoriza cei mai importanti parametrii in timpul unor antrenamente mixte, care au combinat efort anaerob cu greutati, cu exercitii aerobice de intensitate ridicata, Huawei Watch GT2 Pro fiind un bun indicator pentru numarul caloriilor arse, pulsul maxim atins in timpul antrenamentului, sau pauza necesara intre exercitii.

Singura observatie, asa cum am mentionat si in articolul dedicat modelului Watch Fit, este legata de lipsa optiunii de a alege genul animatiei care ne asista in modul de workout, sau care ne atentioneaza atunci cand am stat prea mult la birou. SI daca tot am ajuns la capitolul observatii, pentru ca ceasul sa fie intr-adevar o completare fireasca a telefonului, speram ca viitoarele modele sa aduca si suport pentru plata wireless.

Per total insa, pot spune ca Huawei Watch GT2 Pro m-a cucerit. Vedeti voi… intotdeauna am fost amatoare de ceasuri ceva mai corpolente, iar in momentul in care am facut trecerea de la delicatul Watch Fit, prima mea reactie a fost ca Watch GT2 Pro este putin cam mare pentru radiusul si cubitusul meu puse la un loc. Totusi, dupa doar cateva ore de utilizare, alegerea a fost mai mult decat clara pentru mine, Watch GT2 Pro potrivindu-se mult mai bine stilului meu, oferind un mix coplesitor intre functii avansate si senzatia unui produs premium, solid, potrivit atat la birou, cat si pe munte.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Huawei Watch GT2 Pro

  1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

    Fain rau! Frumos, destul de performant, are cam tot ce trebuie, dar prea limitativ. La banii astia imi iau un Ticwatch pro 3 GPS. Ce pacat ca au primit pumnul in gura de la Trump

Lasa-ne un comentariu: